ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

1 '' Αυγά του φιδιού'' και άλλα τέτοια...


  Σήμερα από το πρωί ακούμε φράσεις όπως '' το αυγό του φιδιού ξύπνησε'', '' οι Έλληνες που ψήφισαν Χρησή Αυγή να το ξανασκεφτούν και να αλλάξουν γρήγορα την ψήφο τους'' και διάφορα άλλα τέτοια.

Ας δούμε λοιπόν τα πραγματικά αυγά του φιδιού και ποιοι είναι αυτοί που θα πρέπει να αλλάξουν την ψήφο τους μέσω μιας συνοπτικής ιστορικής αλλά και πρόσφατης αναδρομής...



1) Πασόκ: Διασπάθιση δημοσίου χρήματος, Ίμια, Οτσαλάν, Καταδίκη του ελληνικού λαού στην αθλιότητα του μνημονίου, παραχώρηση εθνικής Κυριαρχίας. Αυγά του φιδιού-> Παπανδρέου, Πάγκαλος, Σημίτης, Παπακωνσταντίνου και άλλοι.

2) Νέα δημοκρατία: Ξεκίνημα εφαρμογής σχεδίου ένταξης της Ελλάδας στο μνημόνιο, άνοιγμα των συνόρων από τον Αντώνη Σαμαρά που τώρα ως πρόεδρος της για προεκλογικούς λόγους ισχυρίζεται ότι θα τακτοποιήσει το μεταναστευτικό, προδοσία, συνυπογραφή του άθλιου μνημονίου. Αυγά του φιδιού-> Καραμανλής, Σαμαράς.

3) Συριζα: Σχέσεις με άθλιες οργανώσεις και ''κόμματα'' όπως οικολόγοι πράσινοι, ουράνιο τόξο κ.α. Είναι γνωστές οι ανθελληνικές θέσεις τους για το σκοπιανό τη θράκη και την ΑΟΖ.  Αυγά του φιδιού-> Αλαβάνος, Τσίπρας.

4.) Δημαρ: Μια λέξη θα πούμε ή μάλλον ένα όνομα που παραπέμπει σε άλλες αρρωστημένες ιστορίες. Ρεπούση. Το κόμμα αυτό είναι νέο αλλά κανείς δεν ξεχνάει τον ''συνωστισμό'' και άλλα τέτοια στα σχολικά βιβλία για τα οποία είχε την επιμέλεια η κ. Ρεπούση. Αυγό του φιδιού: Ρεπούση

5) Χρυσή Αυγή: Συνεχείς χρήση βίας, έλειψη επιχειρημάτων, σχέσεις με ναζιστικές (ανθελληνικές) οργανώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ιδεολογία τους δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Αυγά του φιδιού: Μιχαλολιάκος κ.α.

Ας μην ξεχνάμε λοιπόν ότι στην Ελλάδα έχουμε πολλά αυγά του φιδιού και εκατομύρια ψηφοφόροι θα πρέπει να αναθεωρήσουν την ψήφο τους.

Ανοιχτή ματιά.

1 σχόλιο:

  1. έχουμε τα προβλήματα μας σαν χώρα έχουμε και τους νταβαντήδες της χρυσής αυγής να μας φοβίζουμε πως αν έχουμε αντίθετη άποψη από αυτούς θα μας χτυπήσουν.
    όλοι οι πολιτικοί είναι αυγά φιδιών αλλά δεν τους είδα με μαχαίρια, ούτε να το παίζουν μάγκες σε άοπλους ή γυναίκες.
    πρόβατα του συστήματος είναι που τους χρειάζεται τώρα.
    μην πάτε να δικαιολογήσετε την ψυχασθένεια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...