ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

0 Εναντίον του νομοσχεδίου CISPA το Mozilla


Σύμφωνα με το ίδρυμα ο νόμος παραβιάζει την ιδιωτικότητα των πολιτών

Σε αντίθεση με τα SOPA και PIPA το νομοσχέδιο CISPA (Cyber Intelligence Sharing and Protection Act) απολαμβάνει την υποστήριξη όλων των γιγάντων της πληροφορικής. Ανάμεσα τους η Google, το Facebook αλλά και η Microsoft. Μάλιστα έχει ήδη εγκριθεί από την Αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων.

Τώρα η σχετική συζήτηση μεταφέρεται στην αμερικανική Γερουσία αν και ο πρόεδρος Ομπάμα έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεση του να ασκήσει βέτο ώστε το νομοσχέδιο να μην εφαρμοστεί.

Σε αντίθεση με τις μεγάλες εταιρείες όμως, το ίδρυμα Mozilla με δήλωσή του στο Forbes έκανε σαφή την αντίθεσή του στο CISPA. Αν και αναγνώρισε ότι θα πρέπει να βελτιωθούν τα μέτρα προστασίας του Διαδικτύου τόνισε ότι το νομοσχέδιο έχει ένα εξαιρετικά μεγάλο και ανησυχητικό φάσμα επιρροής. Επιπλέον ανέφερε ότι εκτείνεται πολύ παραπέρα από την ασφάλεια στο Internet και παραβιάζει την ιδιωτικότητα των πολιτών.

 http://logioshermes.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...