ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

0 Αυγά Δεινοσαύρων βρέθηκαν στην Τσετσενία

Γεωλόγοι στην πολυτάραχη περιοχή της Τσετσενίας στη Ρωσία πιστεύουν ότι ανακάλυψαν απολιθωμένα αυγά δεινοσαύρων. “Έχουμε βρει σαράντα αυγά μέχρι στιγμής και δεν έχει καθοριστεί ο ακριβής αριθμός τους,” σημειώνει ο γεωλόγος του παν/μίου της Τσετσενίας Said-Emin Dzhabrailov.


“Μπορεί να υπάρχουν πολύ περισσότερο κάτω από τη Γη,” προσθέτει ο ίδιος. Η ανακάλυψη έγινε όταν ένα συνεργείο άνοιγε δρόμο κοντά στην περιοχή των συνόρων με τη Γεωργία στον Καύκασο. Η ομάδα των γεωλόγων που έτυχε να βρίσκεται στην περιοχή  βρήκε μπροστά της τα αυγά που μοιάζουν σαν λείοι βράχοι και έχουν μήκος από 25 εκατοστά έως και ένα μέτρο.

 Ο Dzhabrailov τόνισε ότι χρειάζεται να έρθει μία ομάδα παλαιοντολόγων για να μπορέσει να καθορίσει σε ποιο είδος δεινοσαύρων ανήκουν τα αυγά. Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η τοπική κυβέρνηση της Τσετσενία  είναι πρόθυμη να καθαρίσει κάθε φήμη που παρουσιάζει την περιοχή σαν ένας τόπο βίας και να την μετατρέψει σε ένα φυσικό καταφύγιο που θα προσελκύσει τουρίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...