ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

0 Πλακατζής στη ζωή και… μετά θάνατον


Πλακατζής στη ζωή και... μετά θάνατον

Ο Καρλ Άλμπρεχτ ήταν πλακατζής σε όλη του τη ζωή και αποφάσισε να χαρίσει λίγο γέλιο στους φίλους του ακόμη και μετά θάνατον: έβαλε μια αγγελία σε τοπική εφημερίδα, προσκαλώντας τους στο “νέο σπίτι” του, που δεν ήταν άλλο από την… τελευταία του κατοικία.


Ο Άλμπρεχτ, που ήταν ασφαλιστής, άφησε την τελευταία του πνοή τον περασμένο μήνα πλήρης ημερών, στα 88 χρόνια του. Είχε φροντίσει όμως να γράψει ο ίδιος τη νεκρολογία του που ήταν συνταγμένη σαν αναγγελία μετακόμισης.

“Μόλις μετακόμισα. Η νέα μου διεύθυνση είναι: Κοιμητήριο Όλσντορφ-Ρούχεβαλτ, περιοχή Βx 65/28C” ανέφερε, καλώντας όλους τους φίλους του να γιορτάσουν μαζί του στο νεκροταφείο του Αμβούργου.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Μπιλντ ο ηλικιωμένος είχε αφήσει οδηγίες στην οικογένειά του να δημοσιεύσει την αγγελία στην τοπική εφημερίδα Χαμπούργκερ Άμπεντμπλατ.
Η χήρα του, Αναστάζια, είπε στην εφημερίδα ότι ο άνδρας της ήταν πάντα “πειραχτήρι” και του άρεσε να γελάει. “Στον τάφο θα έχουμε σφηνάκια για όλους τους καλεσμένους. Θα του άρεσε κάτι τέτοιο”, είπε, ζητώντας από τις γυναίκες που θα παραβρεθούν στο “επικήδειο πάρτι” να φορέσουν ζωηρόχρωμα, λουλουδάτα ρούχα.

“Κανείς δεν πρέπει να μαυροφορέσει. Ο Καρλ μου δεν θα άντεχε την κατήφεια”, κατέληξε η γυναίκα.

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...