ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

0 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!
Δεν τους βγήκε το σχέδιο με τις εκλογές της 6ης Μαΐου και τώρα επανέρχονται απροκάλυπτα και πιέζουν τους Έλληνες να ψηφίσουν τα κόμματα – υπεργολάβους της τρόικας.

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ τηλεφώνησε χθες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια και ζήτησε “να σχηματιστεί λειτουργική κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου”. Ζήτησε επίσης να γίνει δημοψήφισμα για το ευρώ, επιχειρώντας να εισαγάγει με βίαιο τρόπο στην προεκλογική περίοδο το εκβιαστικό δίλημμα “Μνημόνιο ή δραχμή”...

Η Μέρκελ δεν περιορίστηκε να εκφράσει, έστω με υποκριτική τυπικότητα, την αυτονόητη ευχή να προκύψει κυβέρνηση. Προχωρεί στη διατύπωση πολιτικής επιθυμίας: λειτουργική κυβέρνηση! Δηλαδή, θέτει πολιτικά όρια στην ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Μας θυμίζει με τον τρόπο της τη δέσμευση που έχουν αναλάβει, ενυπογράφως, ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος, ότι οποιοσδήποτε κι αν έβγαινε κυβέρνηση, θα εφάρμοζε την ίδια πολιτική, το Μνημόνιο.

“Λειτουργική κυβέρνηση”! Δηλαδή, ευπειθής στο ευρωπαϊκό διευθυντήριο και στην τρόικα, διότι διαφορετικά θα ενεργοποιηθούν, μας λένε, τα τρομο-σενάρια για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Είναι προφανές ότι με τη δήλωσή της η Μέρκελ επιχειρεί να απαξιώσει τη λαϊκή εντολή της 6ης Μαΐου, να χειραγωγήσει τη λαϊκή ψήφο και παραγγέλνει κυβέρνηση στα γούστα της.

Παρών χθες στην Αθήνα ο Γερμανός σοσιαλδημοκράτης πρόεδρος της Ευρωβουλής Μάρτιν Σουλτς, δήλωσε ότι πρέπει να εφαρμοστεί “αμελλητί το Μνημόνιο”, υποδυόμενος τον Δαναό με δώρα!

Τίποτα δεν διδάσκονται οι υπερόπτες επικυρίαρχοι! Δεν τους περνάει από το μυαλό ότι με τις μεθοδεύσεις τους εκθέτουν τους ευνοούμενούς τους και πεισμώνουν τους πολίτες ότι θέλουν να σπρώξουν την ψήφο προς τα δεξιά και τελικώς θα την απελευθερώσουν προς τα αριστερά!

Η προκλητική συμπεριφορά της Μέρκελ εξοργίζει τον ελληνικό λαό. Οι αξιώσεις της δεν έγιναν αμέσως γνωστές. Άγνωστο παραμένει τι απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΠΗΓΗ

Πηγή: ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ! - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...