ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

0 Sun: Η Ρόδος, μια όαση στην ελληνική κρίση!

Τα νησιά μας, ο ήλιος και οι θάλασσες πάντα θα αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας.
Άλλο ένα ιδιαίτερα κολακευτικό άρθρο δημοσιεύει σήμερα η βρετανική Sun η οποία αναφέρεται... στα ελληνικά νησιά και πιο συγκεκριμένα στη Ρόδο. Το άρθρο έχει τίτλο "Ελληνικό πακέτο διάσωσης. Παρά την κρίση, τα νησιά προσφέρουν αέρα αναζωογόνησης" .

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για πολυτελείς διακοπές στην Ρόδο και συγκεκριμένα στη Λίνδο σε ξενοδοχείο με πολλές ανέσεις και παραλίες που θα τους μαγέψουν. "Η Λίνδος είναι ένα κλασικό παραθαλλάσιο θέρετρο γεμάτη με πολιτισμό και τα ερείπια του αρχαίου κόσμου" αναφέρει το δημοσίευμα.

Το εγκωμιαστικό άρθρο συνεχίζει προτρέποντας τους τουρίστες να δοκιμάσουν τα θαλασσινά στις ψαροταβέρνες του νησιού και να πιουν διάφορες ποικιλίες κρασιού που δεν εξάγεται σε μεγάλες ποσότητες στην Αγγλία. Επιπλέον τονίζει την φιλοξενία των κατοίκων και την φυσική ομορφιά του νησιού.

Πρόκειται για ένα άρθρο από τα πολλά που θέλουμε να δούμε αυτό το καλοκαίρι στον ξένο Τύπο αφού ο ήλιος και η θάλασσα είναι ο καθρέφτης της χώρας μας!

mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...