ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

2 Όλη η αλήθεια με δύο λόγια, κυνικά, σε ένα άρθρο που δεν θα διαβαστεί όπως πολλά παρόμοια του.

Έλληνες...


-Κάθε μέρα διαβάζουμε από τα ανεξάρτητα blogs τους αναρίθμητους λόγους που υπάρχουν για να επαναστατήσουμε, αλλά δεν δίνουμε καμία σημασία. Αντί γι' αυτό το μόνο που κάνουμε είναι να αναρωτιόμαστε πεισματικά αν αυτοί που γράφουν τέτοια κείμενα κατεβαίνουν στους δρόμους. 


- Έχουν φτιάξει έτσι την ζωή μας που δεν μας μένει χρόνος να σκεφτούμε. Και αν καμιά φορά μας μένει χρόνος για σκέψη εμείς βλέπουμε τηλεόραση...





- Νομίζουμε ότι είμαστε έξυπνοι, αλλά το μόνο που είμαστε είναι αυτοδίδακτοι και μάλιστα λανθασμένα αυτοδίδακτοι.  Αν θέλετε να δείτε πόσο ηλίθιοι είμαστε απλά κάντε τον κόπο να βρείτε ειδήσεις για την Ισλανδία και για το πως δρα ένας λαός (όχι φυσικά παρτάκιας όπως ο έλληνας) σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.


Είναι πολλά που μπορούμε να πούμε και να σχολιάσουμε για  αυτήν την ανατριχιαστικά παρούσα απραξία μας. Αλλά δεν θέλουμε να κουράσουμε τους αναγνώστες.


Είναι δεδομένο πως το παρόν άρθρο θα περάσει όπως και πολλά άλλα παρόμοια σχεδόν αδιάβαστο και χωρίς κανένας από αυτούς που το διαβάζει,,, να το έχει διαβάσει.


Τα πράγματα είναι απλά και απολύτως κυνικά (με την σύγχρονη έννοια του κυνισμού που επικρατεί). 


Η χώρα μας, αυτή η πανέμορφη χώρα, έκανε τον κύκλο της. Είναι λίγο πριν το τέλος της, κι αυτό γιατί εμείς οι ανάξιοι κάτοικοι της δεν είμαστε πλέον στην θέση να σκεφτούμε και να δράσουμε άμεσα, με μια επανάσταση. Ούτε οι εκλογές θα κάνουν κάτι.


Αυτή είναι λοιπόν η πικρή αλήθεια για μια χώρα που αγαπάμε τόσο πολύ. 
Και για όλα αυτά φταίμε εμείς. 
Η απαξία μας
Η ηλιθιότητα μας
Η αμνησία μας
Η ελαφρότητα μας
Η διαφθορά μας
Η μεγάλη ιδέα στον εαυτό μας

Η
Η
Η
Η
Η
Η

Μπράβο μας.! 


υ.γ
Για τις εκλογές δεν κάνουμε εκτενή λόγο καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά ποιο θα είναι πρώτο, δεύτερο, τρίτο κοκ κόμμα. Θεωρούμε χαζό να ασχοληθούμε με τις εδώ και χρόνια νοθευμένες εκλογικές αναμετρήσεις. Νοθευμένες όχι λόγω των αποτελεσμάτων, αλλά γιατί νοθευμένα είναι τα μυαλά της πλειοψηφίας των ψηφοφόρων. 


Ανοιχτή Ματιά στον Κόσμο

2 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΣ,ΩΣΤΟΣΟ ΔΕ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΩ Η ΝΑ ΜΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε τον εαυτό μου βάζω στο ίδιο τσουβάλι με όλους, καθώς ποτέ δεν τους ψήφισα, όμως για χάρη αποφυγής παρεξηγήσεως μίλησα σε Α' πληθυντικό. Μην παρεξηγείς.

      Ίσως θα έπρεπε να μείνεις στην ουσία του άρθρου.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...