ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

0 Αν τους ψηφίσουμε και πάλι, τότε θα είμαστε για φτύσιμο! Απ' τα παιδιά μας!


Πώς γίνεται ρε παιδιά ΝΔ πρώτο κόμμα και του Κουβέλη δεύτερο βάσει των διαφόρων δημοσκοπήσεων, είναι δυνατόν να ψηφίζει ο κόσμος μνημονιακά κόμματα...Δεν καταλαβαίνω, έχουμε συνειδητοποιήσει τι θα γίνει μετά τις εκλογές ή πιστεύουν πως θα ξαναγίνουν σε κανά εξάμηνο όταν το 80% θα είναι άνεργοι.

Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πιστεύουν ότι η ΝΔ και το νούμερο ο Σαμαράς δεν εμπλέκονται σε αυτό το χάλι η υπάρχουν λιγότερα μνημονιακά κόμματα από άλλα.

Ο μεν Κουβέλης είπε θα σεβαστούμε το μνημόνιο ο δε Σαμαράς έχει υπογράψει ότι θα το ακολουθήσει πιστά και απαράλλαχτα όπως και ο Μπένι.

Ειλικρινά αν αυτό θα είναι το εκλογικό αποτέλεσμα δεν θα λυπάμαι κανέναν, ούτε εμένα που είμαι άνεργος με δυο παιδάκια.

Τελικά παίρνουμε ότι μας αξίζει αυτή η κατάσταση είναι αυτό που συντηρούσαμε χρόνια αν και εγώ ποτέ δεν έδωσα ψήφο στο δικομματισμό.


Δύο κόμματα κατέστρεψαν μια χώρα επί χρόνια κυβέρνησής τους και τώρα πάλι θα βγάλουμε το άλλο, που από τώρα μιλάνε για συνεργασία και συγκυβέρνηση μην τυχόν και χάσουν καμιά καρέκλα, αδιαφορώντας για τον θάνατο που έσπειραν.

Τι να πω ρε παιδιά πόσο μαμάκες είμαστε και δυστυχώς έχουμε περιθώριο από ότι φαίνεται και για άλλο.

Αν είμαστε πατριώτες και πονάμε αυτόν τον τόπο και τους συνανθρώπους μας.


Αν πιστεύουμε στο μέλλον των παιδιών μας.


Αν θέλουμε να έχουμε ζωή θα πρέπει ούτε μισός ψήφος να πάει σε μνημονιακά κόμματα.

Μακάρι την ώρα της κάλπης να το σώσουν και να σκεφτούν όσοι θα πάνε να τους ψηφίσουν ακόμη και ο μισός, αλλά φοβάμαι πως αν και δεν γεννηθήκαμε έτσι βρήκαν τον τρόπο και μας έχουν κάνει τα πιο άτολμα κοιμισμένα ανθρωπάκια πάνω στον πλανήτη.

Νούμερο ένα παρτάκηδες, γλύφτες, βολεψάκηδες κότες χωρίς αρχή μέση και τέλος.

Ήθελα να ήξερα όλοι αυτοί που θα τους ξαναψηφίσουν συνυπογράφοντας το έγκλημα του λαού και το ξεπούλημα της χώρας που θα πάνε μετά να κρυφτούνε ή μάλλον θα κρυφτούνε πίσω από το ψέμα του εγώ δεν τους ψήφισα αλά βγήκαν από μόνοι τους.

Καληνύχτα Ελλάδα, Καληνύχτα Έλληνες και συγνώμη για την ενόχληση.

Ενας Αναγνώστης

http://logioshermes.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...