ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

0 Ένα μυστηριώδες εύρημα στον βυθό της Βαλτικής!


 Ήταν καλοκαίρι του 2011 όταν μια ομάδα Σουηδών "κυνηγών ναυαγίων, είχε ανακοινώσει τον εντοπισμό ενός παράξενου κυκλικού αντικειμένου στον βυθό της Βαλτικής Θάλασσας (στη φωτογραφία).
 Οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν τώρα πως έχουν "οπτικές ενδείξεις" και για ύπαρξη δεύτερου αντικειμένου "που μοιάζει με δίσκο", σε απόσταση 200 περίπου μέτρων από το αρχικό.
 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNN, αν και κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι ακριβώς είναι τα δύο αντικείμενα, θα ήταν λάθος να μην αναγνωρίσουμε πως η ανακάλυψη αυτή είναι άκρως ενδιαφέρουσα.

  Ήδη πάντως από το καλοκαίρι, πολλοί ερευνητές UFΟ υποστηρίζουν ότι ίσως να πρόκειται για υπολείμματα ενός "άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου", το οποίο βυθίστηκε στα νερά της Βαλτικής! Σε αυτό μάλλον βοήθησαν και οι πρώτες δηλώσεις του επικεφαλής της ομάδας των δυτών, Πίτερ Λίντμπεργκ, ο οποίος μεταξύ σοβαρού και αστείου είχε πει ότι το μαλλον το πλήρωμά του είχε ανακαλύψει ένα UFO.

 " Κάνω αυτή τη δουλειά για σχεδόν 20 χρόνια και έχω δει αμέτρητα αντικείμενα στο βυθό, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό", είχε προσθέσει! Το πρώτο ευρημα - σύμφωνα με την εικόνα του σόναρ- είναι τεράστιο σε μέγεθος ενώ το δεύτερο είναι λίγο μικρότερο.
  "Αυτό ακριβώς, δηλαδή ο όγκος των αντικειμένων μας προβληματίζει, αφού θεωρούμε δύσκολο να πρόκειται για απομεινάρι κάποιου πλοίου", εξήγησε τώρα στο CNN o Peter Lindberg, επικεφαλής της ομάδας των δυτών και συμπλήρωσε " Κάναμε ίσως την σηαμντικότερη ανακάλυψη της ζωής μας, αλλά το πρόβλημα είναι, ότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς ανακαλύψαμε. Έχουμε ακούσει κάθε είδους εξήγηση, ότι μπορεί να είναι από το διαστημόπλοιο του Τζορτζ Λούκας στο Star Wars, το Millennium Falcon, μέχρι μια πύλη για έναν άλλο κόσμο, ότι είναι από κάτω η κόλαση ή κάτι άλλο! Εμείς όμως θα ξέρουμε τι είναι, μόνο όταν βρεθούμε εκεί κάτω"!

  Αυτό ελπίζουν πως θα συμβεί κατά τον Μάιο που οι θερμοκρασίες της θάλασσας θα πάψουν να είναι πολικές και θα τους επιτρέψουν να καταδυθούν στην περιοχή και διαπιστώσουν τι πραγματικά υπάρχει στο σκοτεινό βυθό της Βαλτικής Θάλασσας. Μέχρι τότε ελπίζουν πως θα έχουν εξασφαλίσει και την απαραίτητη χρηματοδότηση, βεβαίως...http://www.pyles.tv/News/ufo/Baltic_ufo.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...