ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

2 Στα άδυτα άγνωστης φυλής στο Περού

Στα άδυτα άγνωστης φυλής στο ΠερούΜοναδικό φωτογραφικό υλικό που βγαίνει για πρώτη φορά στο «φως»

Μία «χαμένη» φυλή που ζει μέσα στις τροπικές εκτάσεις του Αμαζονίου κοντά στο Εθνικό Πάρκο Μανού στο νότιο τμήμα του Περού και έχει ελάχιστη έως καθόλου επαφή με τον πολιτισμό ανακαλύφθηκε πρόσφατα ενώ φωτογραφίες από την καθημερινότητά της είδαν το φως της δημοσιότητας.

Τα μέλη της φυλής Μάσκο-Πίρο, η οποία είναι μόλις μία από τις 100 φυλές που δεν έχουν έρθει ποτέ σε επαφή με τον κόσμο, ζει μέσα στα δάση απομονωμένη από τον έξω κόσμο.

Μάλιστα για κάποιους η απόπειρα να έρθεις σε επαφή μαζί τους μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα επικίνδυνη.



Φίλος του θύματος είπε ότι ο θάνατος του είναι μία τραγωδία καθώς ήταν ένας καλός άνθρωπος που ήθελε απλά να τους βοηθάει.



Κατά καιρούς έχουν ακουστεί κι άλλα τέτοια θανατηφόρα περιστατικά.

«Το μήνυμα που στέλνει η Μάσκο-Πίρο είναι ότι θέλει να μείνει μόνη της», επισημαίνει εκπρόσωπος της οργάνωσης Εθνική Επιβίωση, που έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες.



http://www.newsbeast.gr

2 σχόλια:

  1. Ωραιο αρθρο ρε μ.......ς ,αν μας γραφατε και τι συνεβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν πιο κόσμια...
      Και τι εννοεις τι συνέβη..μια αγνωστη φυλή που σκοτώνει οποιον δεν ξερει τι ειναι..και σε αυτην την περίπτωση δεν ηξεραν τι ειναι ο εξερευνητης.

      και πρέπει να μας βριζεις δηλαδη επειδη δεν δωσαμε όλες τις πληροφορίες? ψάξε και μόνος σου αμα θες. Το Google δεν ειναι μόνο δικό μας....

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...