ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

0 Έλληνες δεν έχουμε φίλους, δεν θα μας βοηθήσει κανείς, ό,τι κάνουμε θα το κάνουμε μόνοι.

Δεν είναι κάτι καινούριο, αλλά είναι απλά μια διαπίστωση. Κι αυτό το άρθρο δεν είναι τίποτα παραπάνω από τα πολλά παρόμοια άρθρα που περάσανε χωρίς να τους δοθεί και πολύ σημασία στο παρελθόν. Οφείλουμε όμως να το ξαναπούμε.

Είμαστε μόνοι ως λαός, κανείς άλλος λαός ποτέ στην ιστορία δεν υπήρξε τόσο μόνος σε έναν πόλεμο, το μόνο που ίσως να μπορεί να μας σώσει είναι ο καλός μας εαυτός τον οποίο θα βρούμε μόνο αν αναθεωρήσουμε, μόνο αν ξαναγίνουμε μαχητικοί και δούμε τα πράματα στα μάτια.

Ας πούμε την αλήθεια όσο προλαβαίνουμε, σε λίγο καιρό η μόνη αλήθεια θα ακούγεται μόνο από την τηλεόραση, τα blogs θα φιμωθούν δια νόμου και θα γίνουμε κι εμείς σαν όλα τα ''ενημερωτικά'' πρόβατα...




Παπαδήμος: Θα παραιτηθώ, Τρόικα: Θα φύγουμε και θα αφήσουμε την Ελλάδα στην τύχη της.
Ξανά εκβιασμοί, ξανά ψυχολογική βία και ξανά ο Έλληνας παθητικός.

Έλληνα αυτοοργανώσου,  βγάλε ταμπέλες, γδύσου από χρώματα και ξεσηκώσου. Πέρνα στην αντεπίθεση, οι πόλεμοι δεν γίνονται πλέον μόνο με όπλα.
Δεν θα αλλάξουν τα πράματα με εκλογές, τα σκοτισμένα και θολά μυαλά που τους ψηφίζουν θα τους ξαναψηφίσουν χωρίς αναστολές.

Δεν λέμε κάτι νέο, απλά λέμε κάτι που πρέπει να μπει στο μυαλό μας και να γαντζωθεί εκεί, και το λέμε τώρα, όσο προλαβαίνουμε να μιλάμε ελεύθερα.

Ανοιχτή Ματιά στον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...