ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

0 Οι μαστουρωμένοι με τις κουκούλες...

Ας πετάξουμε έξω από κάθε διαδήλωση μας τα φλωράκια με τις κουκούλες από οπού κι αν προέρχονται.

Είναι αυτοί που επισκίασαν την χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση των Ελλήνων με τις αθλιότητες τους, κάψανε όλη την πόλη και τα έξοδα που θα γίνουν για να ανασυγκροτηθεί και πάλι θα τα πληρώσει ο Έλληνας, που δεν έχει πληρώσει και λίγα μέχρι στιγμής.

Αυτοί οι καραγκιόζηδες που μόνο Έλληνες δεν είναι, επιβάλλεται να παταχθούν από εμάς τους ίδιους που έχουμε ψυχή και ιδεολογία. Άνθρωποι ναρκωμένοι που έδειξαν στον κόσμο φλόγες και καπνούς στην Αθήνα και όχι τους 500.000 Έλληνες που βρέθηκαν στην πλατεία για να διαδηλώσουν έχοντας υπόψη τους την τρέχουσα κατάσταση.





Είμαστε υπέρ μιας επανάστασης, αλλά η χθεσινή προβοκάτσια μόνο σκοπό είχε την κατάπνιξη της μιας και μόνο μιας αληθινής επανάστασης, η οποία γίνεται μπροστά, ίσως και μέσα, στην βουλή, στους χώρους εργασίας αλλά και με αποκλεισμό των κατά τόπους εφοριών.

Οι μαριονέτες, του ανθελληνικού συστήματος, με τις κουκούλες θα πρέπει να εκλείψουν, και μόνο τότε θα έρθει η πολυπόθητη και υποψιασμένη μεταπολίτευση.
Θα ηττηθούν με την μαχητικότητα και την υπομονή μας, για καθαρό αγώνα και συνεχόμενες συγκεντρώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...