ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

0 Απέτρεψαν οι Anonymous αυτοκτονία νεαρού Έλληνα;


Απέτρεψαν οι Anonymous αυτοκτονία νεαρού Έλληνα;

Την αυτοκτονία ενός 21χρονου Έλληνα απέτρεψαν οι Anonymous, οι οποίοι αμέσως μόλις ο νεαρός δημοσίευσε στο μπλογκ του, την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει, επικοινώνησαν μαζί του και προσπάθησαν να τον αποτρέψουν από το να προβεί στην πράξη αυτή απελπισίας.
Ο νεαρός μπλόγκερ γράφοντας ένα μήνυμα στο ιστολόγιό του, εξέφρασε την αγανάκτισή του για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της Ελλάδας, καταλήγοντας πως δεν του αρέσει η καθημερινότητά αυτή, και γι’αυτό σκέφτεται να αυτοκτονήσει.
«Είμαι ένα αγόρι 21 ετών από την Ελλάδα, και κουράστηκα να παρακολουθώ συμπολίτες μου να υποφέρουν, εμπόρους και καταστηματάρχες να πουλούν στο 1/100 της πραγματικής τιμής τα προϊόντα τους, αλλά και τους κρατικούς φόρους ολοένα να αυξάνονται. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι πρόκειται να αλλάξει κάτι αν και θα το ευχόμουν. Δεν μου αρέσει αυτή η καθημερινότητα και για αυτό το λόγω σκέφτομαι όλο και περισσότερο να αυτοκτονήσω…» έγραψε στο μήνυμά του ο 21χρονος.




Μετά την ανάρτησή στο Διαδίκτυο, όπως διαβάζουμε στο protothema.gr, η κινητοποίηση των Anonymous ήταν αστραπιαία. « Είμαστε μαζί σου, δεν είσαι μόνος» του απαντούν με μήνυμα τους και τον παροτρύνουν να συνεχίσει να αγωνίζεται για τη ζωή του. « Ούτε τα διαμάντια, ούτε τα αυτοκίνητα κάνουν έναν άνδρα πραγματικά ευτυχισμένο. Τα πραγματικά κοσμήματα στη ζωή είναι οι φίλοι και η οικογένεια» του υπογραμμίζουν.
Παράλληλα, επισήμαναν στο νεαρό άνδρα να σηκώσει ψηλά το κεφάλι και να δει την όμορφη πλευρά της χώρας του. Κι ενώ ο διαδικτυακός διάλογος εξελίσσεται στην αγγλική γλώσσα, οι Anonymous με ελληνικούς χαρακτήρες παραθέτουν τους παρακάτω στίχους.
«Με το κεφάλι Ψηλά θ’ Αγωνιστώ… και θ’ Αντισταθώ,
όπως έκανα πάντα…
Μπορεί να γονατίσω… αλλά θα παλέψω…
και θα νικήσω!!!
Την Ψυχή και τον Πατριωτισμό μου δεν θα μου τα πάρουν ποτέ!,
ούτε και πρόκειται να με φτάσει κανένας σ αυτά…
Δεν πρόκειται να Παραδοθώ…
να Πουληθώ…
και να Πεθάνω για το χατίρι κανενός…
Με λένε Ελλάδα».
Μάλιστα, στο υστερόγραφο του μηνύματος τους δεν παραλείπουν να τονίσουν ότι: «Ελπίδα πάντα υπάρχει!!!! Είσαι Έλληνας, να είσαι περήφανος και να μην τους αφήνεις να σε κάνουν να νιώθεις έτσι, να πολεμήσεις με όλη σου τη δύναμη, η ζωή σου είναι το μεγαλύτερο θαύμα του σύμπαντος, μην αφήσεις τους άλλους να σε κάνουν να θες να σκοτώσεις αυτό το θαύμα…».


http://www.tsantiri.gr/blog/apetrepsan-i-anonymous-aftoktonia-nearou-ellina.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...