ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

0 Τι απέγιναν 5 μωρά-παιδιά από εξώφυλλα δίσκων

Perierga.gr - Τι απέγιναν 5 μωρά-παιδιά από εξώφυλλα δίσκωνΠόζαραν ως παιδιά για τα εξώφυλλα δίσκων όμως τα χρόνια πέρασαν και μεγάλωσαν. Τι απέγιναν άραγε;
Για 200 δολάρια φωτογραφήθηκε ο μπέμπης Spencer Elden για το εξώφυλλο των Nirvana με τίτλο Nevermind. Ο 20αρης Spencer σπουδάζει σχέδιο στην Καλιφόρνια.

H Justine Ferrara φωτογραφήθηκε για το cover του ομώνυμου δίσκου των Korn. Το κοριτσάκι που έκανε κούνια, το 2009 αποφοίτησε από πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης έχοντας σπουδάσει επικοινωνία.

Perierga.gr - Τι απέγιναν 5 μωρά-παιδιά από εξώφυλλα δίσκων
Το ποσό των 6000 δολαρίων πήρε το μωρό που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο των Goo Goo Dolls. Ο Carl Gellertδεν έγινε μουσικός αλλά ασχολείται με την ιστορία της τέχνης.
Perierga.gr - Τι απέγιναν 5 μωρά-παιδιά από εξώφυλλα δίσκων
Η Billie Jo Campbell φωτογραφήθηκε για το ομώνυμο άλμπουμ των Violent Femmes και τώρα που μεγάλωσε (και ομόρφυνε) εργάζεται μαζί με τη μητέρα της.
Perierga.gr - Τι απέγιναν 5 μωρά-παιδιά από εξώφυλλα δίσκων
Το πρόσωπο του αγοριού στο δίσκο του Nas με τίτλο Illmatic δεν είναι κανένας άλλος από τον τραγουδιστή σε ηλικία 7 ετών! Ο 38χρονος -πλέον- είναι ράπερ, στιχουργός και ηθοποιός.
Perierga.gr - Τι απέγιναν 5 μωρά-παιδιά από εξώφυλλα δίσκων
πηγή: cosmo.gr
 http://perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...