ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

0 Αυτοί που έφυγαν το... 2011!

Μια χρονιά που σημαδεύτηκε με πολλές ανθρώπινες απώλειες από φυσικές καταστροφές ανά τον κόσμο. Μια χρονιά όμως που έφυγαν και σημαντικές προσωπικότητες του πλανήτη και της χώρας μας....

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, πολιτικοί, σκηνοθέτες, άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων, άνθρωποι του αθλητισμού αλλά και άνθρωποι...ιδιοφυΐες, "εφυγαν" από τη ζωή μέσα στο 2011.


ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ:

Στις 31 Ιανουαρίου αφήνει την τελευταία της πνοή η αγαπητή ελληνίδα ηθοποιός Καίτη Λαμπροπούλου.


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ:

Ενας απο τους μεγαλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών ο Γκάρι Μουρ αφήνει την τελευταία του πνοή στις 06 Φεβρουαρίου σε ηλικία μόλις 58 χρόνων.

Στις 09 Φεβρουαρίου πεθαίνει και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Μιλτιάδης Έβερτ μετά από χρόνια προβλήματα υγείας.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Η ελληνική μουσική γίνεται πιο φτωχή. Ένας από τους καλύτερους μουσικούς, συνθέτες και ερμηνευτές ο Μανώλης Ρασούλης πεθαίνει στις 5 Μαρτίου.


Σε ηλικία 72 ετών πεθαίνει στις 17 Μαρτίου ο έλληνας ηθοποιός Χρήστος Τσάγκας.


Τα "πιο όμορφα μάτια του κόσμου" αυτά της Ελίζαμπεθ Τέιλορ κλείνουν για πάντα και η πιο αγαπημένη "Κλεοπάτρα" πέρναει στην αιωνιότητα στις 23 Μαρτίου.

Το ελληνικό θέατρο θρηνεί στις 29 Μαρτίου τον θάνατο ενός από τους μεγαλύτερους θεατρικούς συγγραφείς. Τον Ιάκωβο Καμπανέλλη.


ΑΠΡΙΛΙΟΣ

40 μέρες μετά τον θάνατο του καλού του φίλου Μανώλη Ρασούλη, φεύγει από την ζωή ο τραγουδοποιός Νίκος Παπάζογλου. Ήταν 17 Απριλίου και ο Παπάζογλου για χρόνια πάλευε με τον καρκίνο.


Πριν από 70 χρόνια μαζί με τον Μανώλη Γλέζο ανέβηκε στην Ακρόπλη και κατέβασε την γερμανική σβάστικα που κυμμάτιζε. Η πράξη τους ήταν από τις πιο ηρωικές κατά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο λόγος για τον Απόστολο Σάντα που στις 30 Απριλίου αφήνει την τελευταία του πνοή.

ΜΑΪΟΣ

Η είδηση του θανάτου του παγώνει το χαμόγελο όλων. Και πως να μην κλάψει όταν ένας από τους ηθοποιούς που πάντοτε έκανε τους πάντες να γελάνε "φεύγει" για πάντα από την ζωή. Το ημερολόγιο γράφει 3 Μαϊου 2011. Ο Θανάσης Βέγγος σβήνει για πάντα αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο έργο.


ΙΟΥΝΙΟΣ

Στις 19 Ιουνίου πεθαίνει ξαφνικά σε ηλικία 60 ετών ο εν ενεργεία βουλευτής του ΚΚΕ Άγγελος Τζέκης. Βαθιά θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατό του, εκφράζει η ΚΕ του ΚΚΕ.

Έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως επιθεωρητής Κολόμπο. Ο λόγος για τον Πίτερ Φολκ που φεύγει στις 24 Ιουνίου.


ΙΟΥΛΙΟΣ

Πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Η Μπέτι Φορντ χήρα του εκλιπόντος πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζέραλντ Φορντ φεύγει από την ζωή πλήρης ημερών στις 9 Ιουλίου.

Η είδηση του θανάτου της σοκάρει τους πάντες. Για αρκετή ώρα κανείς δεν ξέρει αν είναι αλήθεια ή όχι. Κάποιοι είπαν ότι το περίμεναν λόγω της άστατης ζωής που έκανε. Δυστυχώς όμως η είδηση δεν ήταν ψέμα. Ήταν πέρα για πέρα αληθινή. Η Έιμι Γουάινχαουζ, η φωνή που έκανε τους πάντες να ανατριχιάζουν πεθαίνει στις 23 Ιουλίου του 2011.


Ο μεγάλος κύπριος σκηνοθέτης Μιχάλης Κακογιάννης πεθαίνει στις 25 Ιουλίου. Άφησε πίσω του ταινίες που έγραψαν εποχή στον ελληνικό και όχι μόνο κινηματογράφο.


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Τον αποκαλούσαν και ήταν, ο εμπνευστής του ΑΣΕΠ. Ο Αναστάσιος Πεπονής φεύγει από την ζωή σε ηλικία 87 ετών στις 8 Αυγούστου.

Ηθοποιός. Σπάνια εμφανιζόταν και έδινε συνεντεύξεις. Ο Λυκούργος Καλλέργης πεθαίνει μετά από χρόνια προβλήματα υγείας στις 27 Αυγούστου.

Έφυγε σε ηλικία 87 ετών στις 28 Αυγούστου ο Λεωνίδας Κύρκος. Υπήρξε ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, φυλακίστηκε και καταδικάστηκε σε θάνατο, έδωσε αγώνες κατά της δικτατορίας και επικρίθηκε για τη συμμετοχή του στην οικουμενική.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Όταν λες Apple σου έρχεται στο μυαλό το...μήλο! Όταν όμως σου έρθει στο μυαλό το μήλο τότε σίγουρα σου έρχεται και ο Στηβ Τζομπς. Ο άνθρωπος πίσω από την εταιρεία κολοσσός. Στις 6 Οκτωβρίου το "μήλο" μένει ορφανό. Ο Στήβ Τζομπς πεθαίνει νικημένος από τον καρκίνο.


23 Οκτωβρίου 2011: Τραγική κατάληξη είχε το γκραν πρι της Μαλαισίας για τον 24χρονο Ιταλό αναβάτη, Μάρκο Σιμοντσέλι ο οποίος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, παρασύρθηκε από τους Ρόσι, Έντουαρντς και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Στις 22 Νοεμβρίου πεθαίνει η Ντανιέλ Μιτεράν, χήρα του πρώην προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Μιτεράν.


Η είδηση έρχεται από το αστυνομικό δελτίο. Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Γλυφάδα με έναν νεκρό. Λίγο αργότερα γίνεται γνωστό ότι νεκρός είναι ο θεατρικός συγγραφές και επιχειρηματίας Βαγγέλης Λιβαδάς. Σύζυγος της ηθοποιού Σμαρούλας Γιούλη που μεταφέρεται στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Ήταν 27 Νοεμβρίου.

Λίγες ώρες αργότερα το θέατρο και ο κινηματογράφος γίνονται ακόμη πιο φτωχά. Ο σκηνοθέτης Ντίνος Κατσουρίδης πεθαίνει στις 28 Νοεμβρίου.


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Στις 4 Δεκεμβρίου πεθαίνει ένας από τους μεγαλύτερους βραζιλιάνους ποδοσφαίριστές που άφησαν εποχή στα γήπεδα. Ο Σόκρατες ή ο γιατρός όπως τον αποκαλούσαν πεθαίνει σε ηλικία 57 ετών.


Το όνομά του και η πορεία του συνδέθηκαν με όλα τα κινήματα του κόσμου και ο Κρίστοφερ Χίτσενς το μόνο που δεν κατάφερε να αμφισβητήσει ήταν ο καρκίνος. Πεθαίνει στις 16 Δεκεμβρίου.

Άλλη μια μεγάλη φωνή της διεθνούς μουσικής σκηνής πεθαίνει. Η ξυπόλητη ντίβα όπως την φώναζα, η Σεζάρια Εβόρα πεθαίνει στις 17 Δεκεμβρίου.


Το ημερολογίο γράφει 18 Δεκεμβρίου. Ένας από τους μεγαλύτερους πολιτικούς της Τσεχίας και της πρώην Τσεχοσλοβακίας, και πρωην πρόεδρος της χώρας ο Βάτσλαβ Χάβελ αφήνει την τελευταία του πνοή.

Η είδηση του θανάτου κάνει ένα έθνος να παραλυρεί. Άλλοι το λένε σκηνοθετημένο και άλλοι όχι. Ο λόγος για τον ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ιλ που πεθαίνει στις 19 Δεκεμβρίου


Τους τελευταίους μήνες έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Δυστυχώς το πρωί της 28ης Δεκεμβρίου η σπουδαία σκηνοθέτις Λουκία Ρικάκη φεύγει από τη ζωή.


Πηγή :
Newsit.gr

 http://araxtoikailight.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...