ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

1 Αν γνώριζες ενα μελλοντικό γεγονός που θα έκοβε την ανάσα θα το έλεγες?

Τον τελευταίο καιρό όντως τα γεγονότα τρέχουν πολύ γρήγορα ..τόσο γρήγορα που σχεδόν δεν τα προλαβαίνουμε θυμίζοντας έτσι ακόμα μια προφητεία! Στην έρευνα για το παράδοξο είσαι αναγκασμένος πολλές φορές να χρησιμοποιήσεις εργαλεία η τρόπους που ξενίζουν τους θετικά-γραμικα σκεπτόμενους ανθρώπους . Δεν είναι πολύς καιρός που εμείς από τα κατοχικά άλλα και το ερευνω αρα υπαρχω έλαβε κάποιες πληροφορίες από ένα άτομο που από κοινού πλέον ονομάζουμε "Πυθία" .
Το συγκεκριμένο άτομο είναι ενορατικό και έδωσε πληροφορίες που όταν τις ακούσαμε δεν τολμήσαμε να τις δημοσιεύσουμε ..άλλα τα δύσκολα ξεκίνησαν μετά. Αυτά που δεν δημοσιεύσαμε βγήκαν αληθινά !! Γνωρίζω τι δεν υπάρχει λόγος και ούτε θα πείσω κανένα αν ανεφερθω σε αυτά τα γεγονότα μιας και τότε δόθηκε η πληροφορία άλλα δεν τολμήσαμε να κάνουμε το βήμα !! Τι γίνεται όμως τώρα που μας δόθηκε μια νέα πληροφορία ? Να τολμήσουμε ? Να τολμήσουμε την δημοσίευση με το σκεπτικό οτι ίσως και να αλλάζει το μέλλον αν κάποιος η κάποιοι γνωρίζουν?...


Να τολμήσουμε να πούμε κάτι τόσο μεγάλο που θα δώσει δύναμη σε όσους μας πολεμούν να έχουν να λένε αύριο? Τελικά η απάντηση είναι ναι θα τολμήσουμε , ακόμα και αν είναι κάποιοι που δεν μπορούν να δουν πιο βαθειά να μας κατηγορήσουν για αιθεροβάμονες η για καταστροφολογους!
Έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό αρκετές φορές το θέμα της εμφανίσεις εξωγήινων η πιο συγκεκριμένα για τα σκάφη που έχουν ανακαλύψει επιστήμονες να πλησιάζουν την γη.Σχετικά άρθρα μπορείς να δεις εδώ (αν και την ημερομηνία θα στην πούμε ακριβώς στο τέλος του άρθρου)

Νέο σενάριο 27 Νοεμβρίου το τέλος του κόσμου

Βρε βρε καλώς τα παιδιά!!!

 Παρακάτω ένα νέο άρθρο από γνωστό μπλοκ 

Έρχονται το 2012 εξωγήινοι; 

Σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της ρωσικής εφημερίδας «Pravda» όχι μόνο επιβεβαιώνεται πια η ύπαρξη Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων, αλλά υπερτονίζεται και το γεγονός ότι οι επιβάτες του σκοπεύουν να καταφθάσουν συντομότατα στον πλανήτη μας με άγριες διαθέσεις!
Συγκεκριμένα πρόκειται για «τρία γιγάντια διαστημόπλοια. Το μεγαλύτερο έχει πλάτος 242 χιλιόμετρα και συνοδεύεται από δύο μικρότερα σκάφη που ήδη υπολογίζεται ότι ταξιδεύουν και βρίσκονται πίσω από την τροχιά του Πλούτωνα»!

Το πιο… σκανδαλώδες όμως από όλα τα στοιχεία του διαστημικού ρεπορτάζ της εφημερίδας είναι το γεγονός ότι τα εξωγήινα διαστημόπλοια έχουν ήδη εντοπιστεί από τη NASA μέσω του προγράμματος HAARP που μελετά το Βόρειο Σέλας στην Αλάσκα! Και η NASA, κουβέντα!

Οι μόνοι που αντιδρούν, σύμφωνα με την «Pravda», όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», είναι οι Κινέζοι, που ευθέως κατηγορούν τους Αμερικανούς ότι αποκρύπτουν όσα στοιχεία διαθέτουν για την ύπαρξη εξωγήινων και τις επισκέψεις τους στη Γη.

Για τους καχύποπτους πάντως, η «Pravda» σπεύδει να «δέσει» το ρεπορτάζ της επικαλούμενης «καλά πληροφορημένες πηγές από το ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό και διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό πρόγραμμα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence)» προσθέτοντας επιπλέον ότι τα τρία διαστημόπλοια θα γίνουν θεατά και από οπτικά τηλεσκόπια όταν θα πλησιάζουν τον πλανήτη Άρη!

Όσο για το «πότε» θα συμβεί το κακό, η άφιξη των «ξένων» εικάζεται ότι θα συμπέσει απόλυτα με την ημερομηνία που οι Μάγια είχαν προφητεύσει ως τη μέρα συντέλειας του κόσμου, και πιο συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου του 2012.

 πηγη

ΟΛα αυτά σας τα δείξαμε για να πάρετε μια εικόνα για το τι λέγετε σήμερα στο ιντερνετ. Τώρα όμως πρέπει να σας πούμε τις μας είπε η "πυθία" ..τι είπε στην ερευνητική ομάδα του

Η συγκεκριμένη εμφάνιση εξωγήινων είναι πραγματική και θα συμβεί στις 14/12/2012 τα οντά που μας πλησιάζουν είναι φωτισμένα και όχι εχθρικά μιας και οι εχθρικοί σε εμάς βρίσκονται στην γη εδώ και χιλιάδες χρόνια! Έρχονται να βοηθήσουν και όχι να μας καταστρέψουν!! ΤΩρα γνωρίζουμε ότι αυτό που διαβάζετε θα κάνει πολλούς από εσάς να μην μας πάρετε στα σοβαρά για αυτο θα χρησιμοποιήσουμε μια άγκυρα χρονική για να μπορέσουμε να καταφέρουμε να μας πάρετε σοβαρά (αν έχουμε δικιο) πριν συμβούν τα γεγονότα και εσείς βρεθείτε προ εκπλήξεως!! Η χρονική αυτή άγκυρα λοιπόν που θα βάλουμε ερχετε πάλι από την "πυθία" και αναφέρει την ημερομηνία εκλογών της Ελλάδας . Οι εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν στις 25/6/2012 ....αν πέσουμε μέσα λοιπόν στην ημερομηνία εκλογών δώστε λίγο χώρο στο παράδοξο να πέσουμε μέσα και στην απίστευτη μελλοντική πρόβλεψη των εξωγήινων!! Γνωρίζω ότι όταν μιλάς για το μέλλον είναι ανοησία να δίνεις χρόνο και ημερομηνία...άρα σκεφθείτε ότι για να το κάνουμε πόσο πολύ έχουμε επηρεαστεί από τις "επιτυχίες" της "πυθιας" μέχρι σήμερα !!!




STRANGER ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ
ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!!
 

1 σχόλιο:

  1. Δύο φορές περίεργο το βρίσκω να έχουμε εκλογές στις 25 Ιουνίου 2012. Παράξενο γιατί δεν έχω πάει να ψηφίσω ημέρα Δευτέρα. Εσείς τι λέτε δεν θα είναι ένα μεγάλο παράδοξο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...