ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

3 2012: το έτος καταστροφής των CDs

Σύμφωνα με το μουσικό περιοδικό Side-Line οι μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες του κόσμου σχεδιάζουν να σταματήσουν την παραγωγή CDs έως τα τέλη του 2012. Στόχος να προσφέρουν τα προϊόντα τους online στη μορφή download – για παράδειγμα μέσω του iTunes.

Αιτία για την παύση των CDs είναι τα μεγάλα κόστη παραγωγής και διαχείρισης. Για παράδειγμα ένα CD πρέπει να τυπωθεί, να αποθηκευτεί και να διανεμηθεί με φυσικό τρόπο. Oι δισκογραφικές εταιρείες πιστεύουν ότι το 2012 θα είναι κατάλληλο για να γίνει η oλική μετάβαση στο ηλεκτρονικό τρόπο διανομής.


ΠΗΓΗ: Side-Line 
 http://pcnea.blogspot.com/

3 σχόλια:

  1. Από οικονομικής άποψης είναι σωστό αλλά για εμάς τους ακροατές θα μάς ζητάνε σίγουρα κάποιο ποσό για download σίγουρα.
    Οπότε σας προτείνω τη σελίδα
    http://www.jamendo.com/en/
    πραγματικά free download εναλλακτική μουσική που αξίζει και βάση της άδειας είναι free.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nai mono pou an thes kapoio gwnsto kallitexni den tha to exei :p mpourdes !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν κατάλαβες καλά ή δεν κατάλαβα εγώ καλα..

      Εννοεί οτι το 2012 θα ειναι η χρονιά εξαφάνισης των cd's με την άποψη οτι θα κυκλοφορούν όλα ψηφιακά

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...