ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

0 Chemtrails στη Ρόδο (photos)

Όχι πως είναι κάτι καινούριο αλλά και λόγω του καλοκαιριού είχαμε καιρό να τα δούμε. Μέσα στο καλοκαίρι οι αεροψεκασμοί ήταν σχεδόν ανύπαρκτοι, τουλάχιστον την μέρα. Μόλις ήρθε το φθινόπωρο δεν υπήρξε ούτε μια καθυστέρηση, αμέσως έκαναν την εμφάνιση τους και τα αεροπλάνα.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δεν είναι και οι καλύτερες ποιοτικά που θα μπορούσαν να είναι καθώς είναι βγαλμένες με την φωτογραφική του κινητού. Παρόλαυτα φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για chemtrails όπως επίσης είναι ξεκάθαρο το πόσο απροκάλυπτα μας το δείχνουν.
Νιώθει κανείς που είναι γνώστης ότι γίνεται κάτι πάνω από το κεφάλι του και δεν μπορεί να κάνει τίποτα να το αλλάξει. Δυστυχώς η τακτική της νέας τάξης πραγμάτων να αγνοεί τους λαούς φέρνει αποτελέσματα.
Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμπεράσματα δικά σας... 










Η τελευταία φωτογραφία δείχνει τα σύννεφα που αρχίζουν και μαζεύονται μετά από το πέρασμα των αεροπλάνων, είναι τα γνωστά σύννεφα  που μοιάζουν με δανδέλα.



ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...