ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

0 Άνεργος οικογενειάρχης ο άτυχος 53χρονος

Έμειναν ορφανά τα δύο παιδιά του

Άνεργος οικοδόμος ήταν ο 53χρονος διαδηλωτής ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νωρίτερα.

Ο άτυχος άνδρας είχε δύο παιδιά και εδώ και 20 χρόνια αγωνιζόταν με το ΠΑΜΕ.

Σήμερα, το πρωί κατέβηκε στην προγραμματισμένη πορεία του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα. Από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 14:30 το μεσημέρι ο 53χρονος βρισκόταν στην περιφρούρηση του ΠΑΜΕ όπου άρχισε και η σύγκρουση με τους κουκουλοφόρους.


Δύο-τρεις οικοδόμοι που βρίσκονταν στο σημείο τον μετέφεραν στην Αίγλη Ζαππείου καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία. Η συνέχεια είναι γνωστή. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή ο άτυχος 53χρονος κατέληξε.

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/247870/anergos-oikogeneiarhis-o-atuhos-53hronos-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...