ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

0 Η Liverpool ανακρίνει ποδοσφαιριστή της για ‘μη συμβατικά’ σχόλια που έκανε στο Twitter, για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου

Η Liverpool λέει ότι θα εξετάσει τον ποδοσφαιριστή της Nathan Eccleston για τα σχόλια που έκανε σχετικά με τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Ο Eccleston είναι επιθετικός της Λίβερπουλ.
«Εγώ δεν πρόκειται να πω επίθεση, μην αφήνεις τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να σε κάνουν να πιστεύεις ότι ήταν τρομοκράτες αυτοί που το έκαναν. # OTIS", (“I ain’t going to say attack don’t let the media make u believe that was terrorist that did it. #OTIS,”) έγραψε ο Eccleston στο Twitter. Το OTIS προφανώς προέρχεται από το "Only The Illuminati." (‘Μόνο οι Illuminati Πέτυχαν’).
Σε απάντηση στην κριτική του το σχόλιό του, ο ποδοσφαιριστής είπε: «Αν δεν σας αρέσει αυτό που λέω τότε μην με ακολουθείτε! Κάποια πράγματα βγαίνουν έξω από το πλαίσιο. "
Το Twitter το αφαίρεσε στη συνέχεια.
Ο Eccleston έχει πάνω από 39.000 followers στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το BBC.
"Ο σύλλογος το έχει λάβει αυτό το θέμα πολύ σοβαρά και ανώτεροι αξιωματούχοι έχουν ενημερώσει τον Nathan Eccleston ότι θα προβούμε σε έρευνα για τις συνθήκες που περιβάλλουν αυτές τις δημοσιεύσεις και θα αποφασίσουμε για την κατάλληλη πορεία δράσης," ανέφερε η Liverpool Football Club σε δήλωσή της...

Το CBS Sports εικάζει ότι τα σχόλια μπορεί να δημιούργησαν ζήτημα, επειδή ο σύλλογος ανήκει σε έναν Αμερικανό, τον John Henry, ο οποίος κατέχει επίσης τους Boston Red Sox.
Η διαμάχη για τα σχόλια του Eccleston, που έγινε κατά τη δέκατη επέτειο του συμβάντος, αποκαλύπτει ότι η διαφωνία με την επίσημη εκδοχή των γεγονότων μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την καριέρα σου.
Τον Ιούλιο, ο Rashard Mendenhall των Pittsburgh Steelers έχασε μια συμφωνία με την αθλητική εταιρεία ρούχων Champion για τα σχόλιά που έκανε σχετικά με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν στο Twitter.
Επίσης, τον Ιούλιο, ο κύριος αναλυτής πληροφοριών για την Αστυνομία του South Yorkshire, ο Tony Farrell, απολύθηκε αφού παρατήρησε ότι οι επιθέσεις της 9 / 11 και της 7 / 7 στο Λονδίνο φαίνεται να ήταν ‘εσωτερικές δουλειές’ (inside jobs).
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...