ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

0 INCUNABULA

Θα σας παραθέσω κάποια στοιχεία σχετικά με κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί εφιάλτης αν δεν ήταν πραγματικότητα. Βέβαια όλοι έχουμε τη νόηση και το κριτήριο και μπορούμε τα παρακάτω να τα εκλάβουμε ως πληροφορίες ή να τα πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων.
Κυριολεκτικά η ονομασία INCUNABULA σημαίνει κούνια ή κουκούλι και χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει κάτι που βρίσκεται  σε εμβρυακό στάδιο.

Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε έναν μυστικό κατάλογο όπου περιλαμβάνονται βιβλία, άρθρα περιοδικών, χειρόγραφα και συγγράμματα με θέμα την ύπαρξη παραλλήλων συμπάντων  και την πρακτική προσέγγισής τους.της σεξουαλικής  πράξης), ανοίγει μυστικές πόρτες που οδηγούν σε άλλους πιθανούς κόσμους.


Όλα αυτά μαζί με αναλύσεις πολύπλοκων νόμων και παρουσίαση θεωριών όπου η κβαντική μηχανική και η μαθηματική θεωρεία του Χάους, συναντούν την ταντρική φιλοσοφία, σε μια μέγα- συνωμοσία που επίσης σχετίζεται με τα πειράματα ταξιδιών στο χρόνο.
http://katohika.blogspot.com/2011/09/incunabula.html


Ένα ολόκληρο πεδίο πληροφοριών που μεταδίδεται στο ανθρώπινο μορφογενετικό πεδίο συνειδητότητας. Κυριολεκτικά, πρόκειται για κάποια μορφή "ένωσης". Τους χειριστές τους ή "ταξιδιώτες" τους χαρακτηρίζουν μετά-ανθρώπους και πιο συγκεκριμένα πλοηγούς, μάγους του Χάους, αστυμάγους. Χρησιμοποιούν νοητικούς ιούς τα (μιμς) και το εγρήγορον ή VALIS, μια ειδική ακτίνα πληροφοριών που επιλέγει και κτυπά συγκεκριμένους εγκεφάλους με σκοπό την στρατολόγισή τους προς όφελος των πλοηγών.


Άλλα όπλα που χρησιμοποιούν είναι τα ακόλουθα: Ψηφιακά συστήματα που μεταφέρουν πληροφορίες πέρα από το χρόνο και το χώρο, τεχνικές κωδικοποίησης, αστική μαγεία, δηλαδή επαφές με νοητικές αλλοκοσμικές οντότητες-δαίμονες- που τους καλούν για την πραγματοποίηση των όποιων σχεδίων τους, έτσι "συντονίζονται" στην συχνότητά τους και γίνεται η επαφή. Άλλοι πάλι ονομάζονται "σκιάνθρωποι".


Όπως και να ονομάζονται η ουσία είναι μία. Έχουν τη δυνατότητα με κάποιο ρυθμό να επηρεάζουν το Σύμπαν όπως λένε οι ίδιοι. Σε ατομικό επίπεδο σκεφθείτε εκείνον τον άμοιρο που εν αγνοία του χρησιμοποιείται ως "πηγή ενεργείας" ή για οτιδήποτε άλλο, σκεφθείτε την τραγικότητα αυτού του ανθρώπου.


Πιστεύω κανένας σπουδαίος μαθηματικός ή επιστήμων αλλά και άνθρωπος δεν θα ενεργούσε με γνώμονα την καταπάτηση των δικαιωμάτων και της προσωπικότητας κάποιου άλλου για την επίτευξη των στόχων του. Η επιστήμη θα πρέπει επιτέλους να χρησιμοποιείται για το καλό της ανθρωπότητας και μόνον, γιατί η μέχρι τώρα χρήση και κατάχρησή της δεν μας έχει οδηγήσει πουθενά και ειδικά σε παράλληλους κόσμους.


Δευτερο μερος







Στις παρακάτω γραμμές θα δοθούν κάποια στοιχεία που ίσως φανούν χρήσιμα σε κάποιους να κατανοήσουν και για κάποιους να βοηθηθούν.

Όπως ήδη  έχω αναφέρει οι «ταξιδιώτες» αυτοί περιγράφουν μια συσκευή που ονομάζουν  «αβγό», η οποία τροφοδοτούμενη από διάφορες μορφές ενεργείας, (όπως παράδειγμα την ενέργεια που εκλύεται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης), ανοίγει μυστικές πόρτες που οδηγούν σε άλλους πιθανούς κόσμους.

Και μόνο που διαβάζει τα παραπάνω κάποιος τουλάχιστον ανατριχιάζει. Και όμως, υπάρχουν αναφορές για κάποιους οι οποίοι πέραν της έρευνας για παράλληλους κόσμους, καρπώνονται οι ίδιοι τη μέθοδο αυτή για οικονομικά οφέλη με το να εκπορνεύουν ανυποψίαστους ανθρώπους που έχουν επιλέξει οι νοσηροί εγκέφαλοι τους.

Αυτό που πρέπει να γίνει σαφές από την αρχή είναι ότι κινούνται και έχουν ισχύ μόνο μέσα στο διαδίκτυο και από όποια συσκευή εκπέμπει συγκεκριμένες συχνότητες, Η/Υ, κινητό τηλέφωνο, δέκτης τηλεοράσεως κ.ά.

Για  πηγή ενέργειας, επιλέγουν συνήθως μοναχικά άτομα ώστε να μην έχουν κάποιον για συμπαράσταση και διαφυγή στην κατάληψή τους.

Εντοπίζονται μέσα από το διαδίκτυο και αφού βρουν τα τρωτά τους σημεία αρχίζουν την παρακολούθηση και την προσέγγιση.  Οι μέθοδοι είναι ποικίλοι. Αν κάποιος επί παραδείγματι  ανησυχεί και ενδιαφέρεται για το μέλλον της πατρίδας του, τότε τον προσεγγίζουν με αυτό το θέμα, ώστε να του δώσουν λύσεις του προβλήματος με δήθεν υπό δημιουργία οργανισμούς εθνικού περιεχομένου και με τη συμβολή του υποψηφίου θύματος  ή των εκάστοτε  θεμάτων  που τον απασχολούν προτείνοντας πάντα κάποιες λύσεις. Πολλές φορές φορούν και την κάλυψη των χριστιανών  θεοσεβούμενων που κάνουν αρκετούς να μην τους αμφισβητούν.

Το επόμενο στάδιο είναι η προσωπική επαφή. Έχουν τρόπο να συντονίζονται με τον ανυποψίαστο άνθρωπο και να δοκιμάζουν αν τους κάνει ώστε να προχωρήσουν σε περαιτέρω σύνδεση τη λεγομένη «κατάληψη».

Μερικές φορές καλούν οντότητες εξωκοσμικές ή δαίμονες οι οποίοι εισχωρούν στον ανυποψίαστο άνθρωπο, τον «καταλαμβάνουν» και τον κάνουν υποχείριο τους.

Φαίνονται τρομακτικά και είναι, για κάποιους που τα βιώνουν.

Τρόποι αντιμετώπισης υπάρχουν. Κατ’ αρχήν αντίσταση στην πλύση του εγκεφάλου που τους κάνουν.

Στη συνέχεια όλοι αυτοί οι «καταληψίες» χάνουν τη δύναμή τους με την επαφή τους με τη θερμότητα, με το νερό και κυρίως φοβούνται τα σκυλιά και τις γάτες. Όσον αφορά τους δαίμονες οι οποίοι κυριεύουν το ανθρώπινο σώμα και συγκεκριμένα την κοιλιακή περιοχή και τα γεννητικά όργανα, πολεμούνται με εξορκισμό από πνευματικό ιερέα.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι το εξής: μακριά από τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή και τις συσκευές που εκπέμπουν τις συχνότητες αυτές είναι ανίσχυροι, είναι ένα τίποτε. Γιατί τι άλλο μπορεί να είναι  κάποιος που εξαναγκάζει άλλους ανθρώπους σε βιασμό ψυχικό και σωματικό ή σε πράξεις άνομες μόνο και μόνο για τα αποκομιδή χρημάτων;

Η δύναμη του μυαλού μπορεί και νικά κάθε εχθρό, λύνει κάθε πρόβλημα.
Υπάρχει τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής στήριξης, για όποιον χρειάζεται βοήθεια ή απλά θέλει να μιλήσει σε εξειδικευμένους ανθρώπους, δηλαδή ψυχολόγους.

Ο αριθμός ανήκει στην Κλίμακα, είναι τετραψήφιος και είναι:  1018

Φιλία Βαγιάκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...