ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

0 Μαθητές πέταξαν τα σχολικά dvd στη Βουλή

Ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας των μαθητών στο κέντρο της Αθήνας που ξεκίνησε στις 10.30 το πρωί της Τρίτης...

Νωρίτερα οι μαθητές από τα σχολεία της πρωτεύουσας βρέθηκαν έξω από τη Βουλή και σε μία κίνηση διαμαρτυρίας για την έλλειψη βιβλίων στην έναρξη της σχολικής χρονιάς πέταξαν προς το Κοινοβούλιο τα DVD που τους δόθηκαν.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στους κεντρικούς δρόμους είχε σταματήσει, ενώ η κατάσταση δεν αναμένεται να βελτιωθεί σύντομα, καθώς ακολουθούν τα συλλαλητήρια της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Οι περίπου 300 μαθητές πραγματοποίησαν πορεία από την πλατεία Ομονοίας προς τη Βουλή και όταν έφτασαν έξω από το κτήριο του κοινοβουλίου, εκσφενδόνισαν τα σχολικά dvd.


Οι μαθητές φώναζαν συνθήματα κατά του υπουργείου Παιδείας διαμαρτυρόμενοι για το νέο νομοσχέδιο, που το χαρακτηρίζουν ως "έκτρωμα", ενώ υποστηρίζουν ότι είναι "η ταφόπλακα για το νέο εργασιακό τους μέλλον", απαιτώντας παράλληλα και αύξηση της χρηματοδότησης για την Παιδεία.

Ακόμη διαμαρτύρονται και για τις συγχωνεύσεις των σχολείων και φυσικά για τα βιβλία.

news247

Οι μαθητές πέταξαν τα dvd τους στη Βουλή by fon1972
http://parapona-rodou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...