ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

0 Ο μάγος με τις κρυστάλλινες μπάλες

Ο μάγος με τις κρυστάλλινες μπάλεςΆν τύχει να βρεθείτε ποτέ στο πάρκο Yoyogi στο Harajuku του Τόκιο μπορεί να δείτε ένα τύπο με ένα καπέλο να κρατάει κάτι γυάλινες μπάλες. Μην απομακρυνθείτε, καθίστε λίγο και παρακολουθήστε τον. Θα είναι ένα θέαμα που θα σας μείνει αξέχαστο για όλη σας την ζωή..


Ονομάζεται Okotanpe και το είδος της τέχνης που παρουσιάζει στους δρόμους του Τόκιο ονομάζεται Contact Juggling. Κρατώντας στα χέρια του μια μπάλα ή περισσότερες πρέπει να τις κρατάει συνεχώς σε επαφή μεταξύ τους ή με τα χέρια του. Ταυτόχρονα κινείται παίζοντας με το πλήθος που παρακολουθεί μαγεμένο.

Ο Okotanpe όπως θα διαπιστώσετε και εσείς θεωρείται ένας από τους καλύτερους στον κόσμο στο Contact Juggling. Μάλιστα πρόσφατα το National Geographic σε εκπομπή αφιερωμένη στο Contact Juggling ταξίδεψε στο Τόκιο για να μιλήσει μαζί του.

Ο μάγος με τις κρυστάλλινες μπάλες by dinfo-gr

http://www.dinfo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...