ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

0 ΟΙ ΗΠΑ ΜΟΛΥΝΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΕ ΙΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

peiramatozoa-1-nai
Πρέπει να περάσουν 60 χρόνια για να επιβεβαιωθεί αυτό που όλοι γνωρίζουν. Ότι συνειδητά μας μολύνουν με ιούς άλλοτε για πειράματα, άλλοτε γιατί πρέπει να… λιγοστέψουμε.
Σε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις προχώρησε η επιτροπή που συστάθηκε για να ερευνήσει υπόθεση μόλυνσης 5.500 ανθρώπων στη Γουατεμάλα με ιούς, τη δεκαετία του ’40. Στο πλαίσιο των πειραμάτων τους, οι επιστήμονες μόλυναν συνειδητά χιλιάδες άτομα με τον ιό της σύφιλης και της βλεννόρροιας.
Τα πειράματα αυτά, που έγιναν μεταξύ του 1946 και του 1948, χρηματοδοτήθηκαν από το αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και οι επιστήμονες είχαν επιλέξει για τα πειράματά τους ανθρώπους, οι οποίοι ανήκαν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων και άτομα με νοητική υστέρηση, χωρίς να τους έχουν ενημερώσει για το σκοπό της έρευνάς τους, ούτε γι' αυτό που θα τους συνέβαινε.
Αυτή η ιστορία αρχίζει με την εξολόθρευση των Ινδιάνων και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
 
liako
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...