ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

0 Είναι αυτό το τέρας του Λοχ Νες;

 Ο 62χρονος William Jobes, είναι ερασιτέχνης φωτογράφος και, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, κατάφερε να «συλλάβει» σε ένα καρέ το περίφημο τέρας του Λοχ Νες, την Νέσσυ.
 Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο άνδρας εντόπισε μια περίεργη σκιά στα νερά της λίμνης, σε απόσταση σχεδόν 300 μέτρων από την ακτή. Αμέσως έβγαλε τη φωτογραφική του μηχανή και τράβηξε το περίεργο πλάσμα που κολυμπούσε (στη φωτογραφία).
Ηταν 24 Μαϊου του 2011, ώρα 11.10 το πρωί, όταν στα ανοιχτά της λίμνης διέκρινε ένα σκούρο εξόγκωμα που χάθηκε για λίγο στο νερό και μετά ξανα αναδύθηκε στην επιφάνεια. "Αμέσως κατάλαβα ότι δεν ήταν κάποια φώκια ή ένα κομμάτι ξύλο", λέει και προσθέτει " Ξέρω τη διαφορά ανάμεσα σε ένα κομμάτι ξύλο ή ένα συγκεκριμένο ζώο".


  Ωστόσο, ο βετεράνος κυνηγός της Νέσσυ Steve Feltham, παραμένει δύσπιστος, αν και παραδέχεται ότι η "καμπούρα" που φαίνεται στην επίμαχη φωτογραφία, δεν μπορεί να εξηγηθεί αμέσως και αξίζει περαιτέρω διερεύνηση. Να αναφέρουμε πάντως ότι η μοναδική φωτογραφία της Νέσσυ που είχε θεωρηθεί αξιόπιστη, είχε αποδειχτεί καλοστημένη φάρσα! Διαβάστε εδώ την ιστορία της!
  Δείτε την και σε πιο κοντινό πλάνο, για να διαμορφώσετε καλύτερη άποψη. Διαβάστε επίσης Επιστολή 72 ετών, επιβεβαιώνει την ύπαρξη του Τέρατος του Λοχ Νες;  , Η τεχνολογία στην υπηρεσία του Λοχ Νες!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...