ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

0 ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

...και οχι μόνο!!! Λαχανικά???...έχει !....λουκανικάκια??? ...έχει! ....τυράκι φρεσκοτριμμένο??? ....έχει!! Εεεεε τι άλλο να έχει πια?? Όλα τα έχει. Είναι νόστιμο, εύκολο, γρήγορο, ( όπως πάντα δηλαδή ) και το τρώνε και τα  πιτσιρικάκια. Το τελευταίο, τσεκαρισμένο!!
Πάμε να το ετοιμάσουμε λοιπόν. 
ΥΛΙΚΑ 
1 πακέτο mini πέννες( ή οτι άλλο ζυμαρικό θέλετε, απλά αυτό το κάνει πιο εντυπωσιακό)
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη.....

1 πιπεριά πράσινη (κέρατο) ψιλοκομμένη
200 gr baby καροτάκια
1 σκελίδα σκόρδο στην πρέσα
20 λουκανικάκια χωριάτικα κομμένα στην μέση
200 gr μικρά μανιτάρια
2 κτ. σπ. μέλι
2 κτ.σπ. ξύδι balsamico
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά μας να κρατάνε λίγο....όπως Ιταλία !! Λίγο πρίν να είναι έτοιμα, ρίχνουμε μέσα και τα καροτάκια να βράσουν παρέα με τα μακαρόνια. Σουρώνουμε και λαδώνουμε με ελάχιστο ωμό ελαιόλαδο και τα κρατάμε ζεστά.
Σε αντικολητικό τηγάνι και σε 3κτ. σπ. ελαιόλαδο, σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πιπεριές και τα λουκανικάκια. Αφού μαλακώσουν τα λαχανικά μας και ροδίσουν ελαφρά τα λουκάνικα, τα μεταφέρουμε όλα μέσα στην κατσαρόλα με τα ζυμαρικά, ( να κάνουν όλα μαζί παρέα )!
Στο ίδιο τηγάνι, ρίχνουμε 1κτ.σπ ελαιόλαδο και τα μανιτάρια. Αφού μαλακώσουν και αυτά, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, το μέλι, το ξύδι και λίγη ρίγανη. Μόλις αρχίσει να μελώνει η σάλτσα, είναι έτοιμα. Στην παρέα και αυτά:) Ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα.
Καλή όρεξη!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...