ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

0 Ας προστατέψουμε τα δάση μας. Μολις βλέπουμε κάπου καπνό πέρνουμε τηλέφωνο στο 199, ακόμα κι αν δεν είμαστε σίγουροι..!

Το καλοκαίρι ήρθε για τα καλά, οι ζέστες μας έχουν σπάσει τα νεύρα αλλά οι θάλασσες μας σαν παράδεισος μας δροσίζουν. Όμως κάθε καλοκαίρι όπως γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά στην Ελλάδα, έχουμε τα γνωστά προβλήματα των πυρκαγιών έτσι θα πρέπει να είμαστε κι εμείς προσεκτικοί σε ότι κάνουμε και πάνω απ'όλα αν δούμε κάπου καπνό η φωτιά να πάρουμε τηλέφωνο στην πυροσβεστική ακόμα κι αν κάνουμε λάθος, είναι υποχρέωση μας.
Ας δείξουμε υπευθυνότητα για να μη ζήσουμε πλέον άλλες σκηνές θρίλερ πυρκαγιών στις τηλεοράσεις και να παρατηρούμε τη πανέμορφη Ελληνική γη να καταστρέφεται.
Νομίζω πως όλοι μας συμφωνούμε σ' άυτο, είναι υποχρέωση μας και ευθύνη μας, καθώς ξέρουμε πως η άχρηστη πολιτική σκηνή μας δεν είναι ικανοί να προφυλλάξει τα δάση μας μόνη της, καθώς δεν βοηθάει το πυροσβεστικό σώμα σε εξοπλισμούς.
ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ, ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...