ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

0 Ζισκάρ ντ’ Εστέν: Είναι τρέλα αυτό που ζητάμε από την Ελλάδα

Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα χρέη της και θα πρέπει να τα ''χρεωθεί'' ένας ανεξάρτητος φορέας που θα συνεννοηθεί την αναδιάρθρωση του χρέους με τις τράπεζες δήλωσε σήμερα ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας.

Σε συνέδριο στις Βρυξέλλες, ο Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν σχολίασε το νέο σχέδιο σωτηρίας:''Δεν είναι ρεαλιστικό να προσθέτουμε χρέος σε ένα βάρος που ήδη είναι μη βιώσιμο.Αποπληρώνουν τα χρέη τους σε ένα ισχυρό νόμισμα, το οποίο είναι τρέλα.
Οι εγχώριες μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα και τα μέτρα λιτότητας συνιστούν στην ουσία υποτίμηση μέσω των περικοπών των μισθών και της αύξησης της παραγωγικότητας που θα βοηθήσουν την οικονομία να σταθεί εκ νέου στα πόδια της στο μέλλον''.

Ως λύση ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας πρότεινε την μεταβίβαση του ελληνικού χρέους σε ένα φορέα, κάτι που είχε ξανακάνει η Γαλλία το 1930, γιατί αύμφωνα με τον Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν:''Οι κερδοσκόποι και οι τράπεζες ανέλαβαν κίνδυνο που γνώριζαν όταν αγόρασαν ελληνικά ομόλογα''.

http://to-mati.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...