ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

0 Οι πολιτικές εξελίξεις δίνουν την απάντηση σε όσους χλευάζουν τις συγκεντρώσεις στις πλατείες.!!!

Πολλοί συμπολίτες μας καθημερινά κατακρίνουν την κίνηση των αγανακτισμένων, την χλευάζουν και δεν την ακολουθούν. Θεωρούν πως αυτή η ανεξάρτητη ειρηνική συγκέντρωση δεν μπορεί να δώσει κανένα αποτέλεσμα όμως οι πολιτικές εξελίξεις τους διαψεύδουν. Είναι καιρός να δουν και οι ίδιοι πως ο απολογισμός των αγανακτισμένων είναι θετικός και να ξεκινήσουν να συντροφεύουν τον λαό στις πλατείες.
Σήμερα ο κ. Λιάνης βουλευτής του πασοκ παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά και ανεξαρτητοποιήθηκε ισχυριζόμενος πως η λαϊκή οργή και αγανάκτηση τον πιέζει και δεν μπορεί να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο σχέδιο...

 Άλλοι έντεκα βουλευτές του πασοκ υποστηρίζουν πως είναι πολύ πιθανό να μην ψηφίσουν το νέο μεσοπρόθεσμο αίσχος λόγω της πιέσεις που ασκείται σ' αυτούς από τους κατοίκους των περιφερειών τους.
Ας μην ξεχνάμε τα εξώδικα που στάλθηκαν από τους αγανακτισμένους στους βουλευτές της εκάστοτε περιφέρειας με στόχο να τους κάνουν να μην ψηφίσουν υπέρ της ταφόπλακας του ελληνικού λαού, γεγονός που μέχρι στιγμής δείχνει πως λειτουργεί.
Πέρα από όλα αυτά οι αγανακτισμένοι είναι έτοιμοι να περικυκλώσουν την βουλή ώστε να μην μπορεί κανείς βουλευτής να έχει πρόσβαση σε αυτήν σταματώντας έτσι την διαδικασία της ψήφισης του μεσοπρόθεσμου.
Το νέο μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο είναι στον αέρα και αυτό είναι αποτέλεσμα της αποφασιστικότητας των αγανακτισμένων Ελλήνων που πήραν πλέον την εξουσία στα χέρια τους όπως δικαιούνται. Όλα αυτά είναι γεγονότα που νομίζω ο καθένας από αυτούς που αμφισβητούν τις συγκεντρώσεις στις πλατείες μπορεί να το δει ξεκάθαρα, και να πάρει κι αυτός την μεγάλη απόφαση να υποστηρίξει αυτή την κίνηση, γιατί τελικά το κίνημα αυτό έχει αποτέλεσμα.
Όσο πιο μεγάλη είναι η κινητοποίηση του κόσμου τόσο μεγαλύτερη η πίεση μας στους βουλευτές οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι στην καλύτερη περίπτωση στο μέλλον να γίνουν καρπαζοεισπράκτορες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...