ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

1 Εκστρατεία για 1.000.000 άτομα ΑΥΡΙΟ!!! Πάμε και μένουμε σύνταγμα!!!

Την Δευτέρα μπαίνει στη Βουλή το Μεσοπρόθεσμο σχέδιο εξόδου απο την κρίση. Θα είναι η ταφόπλακα η δικιά μας ή αυτών; Αποφασίστε.
Την Κυριακή 5/6/2011 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΩΣΤΕ Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΝΑ ΤΡΙΞΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΘΡΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ!!! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!
 


http://anti-ntp.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Ακούστηκε ότι έχουν προγραμματισθεί ναύλα ειδικα για αύριο απο Κρήτη για Αθήνα και πως θα έρθουν με ΚΤΕΛ απο Β. Ελλάδα και δυτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...