ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

0 Σύλληψη Ντομινίκ Στρος Καν για βιασμό !!!

Οι διεστραμμένοι και γενικώς οι άρρωστοι στο μυαλό αποφασίζουν για την ζωή των παιδιών σου Ελληνα ! ! !

Πότε θα Ξυπνήσεις ;;;


Στη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το Σάββατο με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε καμαριέρα ξενοδοχείου στο Μανχάταν.
Τρεις αστυνομικοί, λίγα λεπτά προτού αναχωρήσει η πτήση του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στις 4:45 από το αεροδρόμιο Κένεντι για το Παρίσι, τον έθεσαν υπό κράτηση....

Ο αρχικλέφτης του ΔΝΤ, που έχει το παρατσούκλι του "μεγάλου γόη", όπως επισημαίνει σε....
αποκλειστικό άρθρο της New York Post, φέρεται να επιτέθηκε σε καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel μόλις μπήκε στο δωμάτιό του, να την πέταξε στο κρεβάτι και να την εξανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ.

Η γυναίκα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ΝΥDaily News, κατόρθωσε να διαφύγει από το δωμάτιο και ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έφυγε με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Πολ Μπράουν επιβεβαίωσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (ώρα Ελλάδας) ότι ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν συνελήφθη στο πλαίσιο έρευνας για σεξουαλική επίθεση και ανακρίνεται.
ανοιχτή ματιά: Κύριε Στρος Καν τελικά δεν είναι οι Έλληνες βουτηγμένοι στα σκατά όπως είχες πει πριν λίγο καιρο. Είστε ένα πανηλίθιο και διεστραμένο εξάρτημα της Νέας Τάξης και πιο βουτηγμένος στα σκατά απ'όλους.

http://ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...