ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

0 Η γάτα με τα πέντε αυτιά

Ένας βιολόγος βρήκε μια γάτα με πέντε αυτιά στους δρόμους της ρωσικής πόλης Βορονέζ. Η γενετική αυτή ανωμαλία του κίνησε το ενδιαφέρον και έτσι πήρε τη γάτα μαζί του, με σκοπό να γίνει αντικείμενο έρευνας.....


«Η γάτα έχει δύο κανονικά αυτιά, άλλα δύο αντεστραμμένα κατά 180 μοίρες και ένα πέμπτο μικροσκοπικό αυτί», δήλωσε ο βιολόγος Vladimir Obryvkov.

Ο επιστήμονας, ο οποίος μελετά για χρόνια τις γενετικές ανωμαλίες στα ζώα, πήγε τη γάτα στο πανεπιστημιακό εργαστήριο της πόλης για να εξετάσει τα αυτιά της με ακτίνες Χ, όμως τελικά αποφάσισε να την πάρει στο σπίτι του και να κάνει έκπληξη στα παιδιά του.

Της έδωσε το όνομα Luntya. Ο βιολόγος παρατήρησε ότι η γάτα έχει επίσης μεγάλες πατούσες, όμως η συμπεριφορά της δεν παρουσιάζει καμία διαφορά από τις υπόλοιπες γάτες.

Το επιστημονικό του ενδιαφέρον όμως δεν έχει τελειώσει. Σκοπεύει να την ζευγαρώσει με μια άλλη γάτα με τέσσερα αυτιά που ζει στο Βλαδιβοστόκ, ώστε δημιουργηθεί ένα νέο είδος.

Στην έρευνα του Obryvkov για τις γενετικές ανωμαλίες των ζώων, περιλαμβάνεται μια αγελάδα με δύο κεφάλια, δύο ουρές και δύο καρδιές, ένα πρόβατο με ένα μάτι, κοτόπουλα με τέσσερα πόδια, δύο σιαμαία γουρούνια, καθώς και ένα πουλάρι με τρία μάτια και δύο μύτες!
 
http://topeiraxtiri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...