ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή, 22 Απριλίου 2011

0 Φάτε οικογενειακά: μία ανεκτίμητη συνήθεια

Άραγε, πόσες από εμάς έχουμε την πολυτέλεια να μαγειρεύουμε ήρεμα και χαλαρά, να στρώνουμε τραπέζι για όλη την οικογένεια και αυτή, με τη σειρά της, να βρίσκεται στην ώρα της για φαγητό; Κι όμως, μία τόσο όμορφη στιγμή, όπως είναι το οικογενειακό τραπέζι, θα έπρεπε να βρίσκεται στις βασικές μας προτεραιότητες.

       1. εάν όντως δεν έχετε καθόλου χρόνο να τρώτε όλοι μαζί μέσα στην εβδομάδα, τότε φροντίστε να το κάνετε τα Σαββατοκύριακα, οργανωμένα και αποφασιστικά. Με το φαγητό και την παράδοση του να τρώτε όλοι μαζί, τα μέλη μιας οικογένειας έρχονται κοντά.

       2. ένα οικογενειακό γεύμα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται – έντονες στιγμές, τρυφερότητας και φροντίδας – δημιουργεί στα παιδιά αξέχαστες αναμνήσεις.

       3. δε χρειάζεται να δημιουργείτε υπερπαραγωγές κάθε φορά που μαγειρεύετε. Απλά, υγιεινά γεύματα που όλοι εκτιμούν εξυπηρετούν το σκοπό που θέλετε: να φάτε δηλαδή όλο μαζί.

       4. τα παιδιά ξετρελαίνονται να βοηθάνε στη δημιουργία ενός γεύματος. Δώστε τους πρωτοβουλίες και θα δείτε πόσο θα το εκτιμήσουν.

       5. βάλτε πρόγραμμα στην ώρα που γευματίζετε. Ούτε πολύ νωρίς, ούτε πολύ αργα. Ένα δείπνο κατά τις 8 το βράδυ είναι ό,τι πρέπει, ενώ αφήνει το περιθώριο και για άλλες διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...