ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

1 ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ:Δυο χρόνια φυλακή σε πρώην υπουργό Εσωτερικών λόγω ...διαφθοράς.

Σχόλιο από Ανοιχτή Ματιά: Δικαια αποκαλούμαστε τριτοκοσμική χωρα λοιπόν καθως μας ξεπερασε και η Μοζαμβίκη σε διαφανεια...ΤΑ δικά μας τα λαμόγια ποιός θα τα βάλει φυλακή?? Δεν υπάρχει κανένας δικαστής ή Θεός τελοσπάντων να τους δικάσει ????
Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Μοζαμβίκης, Αλμερίνου Μανιένχε καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με την κατηγορία της διαφθοράς επί των ημερών του στην κυβέρνηση (1999-2004).
Η απόφαση του δικαστηρίου του Μαπούτο κατά του πρώην υπουργού και δύο συνεργατών του ήταν μικρότερη της αναμενομένης.
Και οι τρεις θα κρατηθούν στη φυλακή μόνο για 180 ημέρες αφού έχουν ήδη κρατηθεί... 18 μήνες από την σύλληψή τους, το Σεπτέμβριου του 2008.
Αρχικώς ο πρώην υπουργός Εσωτερικών είχε κατηγορηθεί για 49 παραβάσεις του νόμου αλλά τελικώς αποσύρθηκαν οι 48 και δικάστηκε μόνο για διαφθορά.

ΠΡΕΖΑ TV

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...