ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

0 Ρεκόρ για γκίνες: Σκύλος ετών... !!

Γεννήθηκε το 1988 και θεωρείται ο μεγαλύτερος σε ηλικία εν ζωή σκύλος. Είναι ένα πανέμορφο Γιορκσάιρ Τερίε που τον φωνάζουν Μπίλι.
Εάν ήταν άνθρωπος.....


...... θα ήταν σήμερα 154 ετών!

Ο Μπίλι έχει ξεπεράσει σε ηλικία τον κάτοχο του τίτλου με ρεκόρ Γκίνες αλλά παρ’ όλο την μεγάλη ηλικία του μπορεί και παίζει, να τρώει το φαΐ του και να δίνει χαρά και κουράγιο στην αφεντικίνα του.

Ο Μπίλι έχει χάσει τα περισσότερα δόντια του και είναι τυφλός από το ένα μάτι αλλά με την αγάπη της Μπέτι Χόλγορθ μπορεί και αναπνέει σε αυτή την τόσο κρίσιμη ηλικία.
source: mantatanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...