ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

0 Ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι αυτοκτονεί, αλλά κάνεις από τους 1.048 «φίλους» της δεν πήγε να τη σώσει…


Είχε 1.048 «φίλους» στο Facebook. Αλλά όταν εκείνη αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της, κάνεις τους δεν προσπάθησε καν να την αποτρέψει. Η ιστορία της Σιμόν Μπακ συγκλονίζει.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, της γιορτής της αγάπης όπως θέλουμε να την ονομάζουμε, η 42χρονη Σιμόν ανάρτησε στο status της το έξης μήνυμα: «πήρα όλα μου τα χάπια. Σύντομα θα είμαι νεκρή. Αντίο σε όλους».
Κάνεις από όσους διάβασαν το συγκλονιστικό τελευταίο της μήνυμα, το ψηφιακό σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε, δεν επιχείρησε να...

την αποτρέψει. 17 ώρες μετά και ύστερα από τηλεφώνημα της ανάπηρης μητέρας της, η αστυνομία διέρρηξε την πόρτα του διαμερίσματος και βρήκε τη 42χρονη γυναίκα νεκρή.
Πολλοί από εκείνους που ήταν «φίλοι» της στο Facebook έμεναν σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της, στο Μπράιτον. Θα μπορούσαν να έχουν πάει να τη σώσουν ακόμη και με τα πόδια. Αλλά προτίμησαν να αδιαφορήσουν.

Η άτυχη γυναίκα που επέλεξε να αφαιρέσει τη ζωή της
Η άτυχη γυναίκα που επέλεξε να αφαιρέσει τη ζωή της

Μερικοί μάλιστα, αντί να προσπαθήσουν έστω να επικοινωνήσουν μαζί της για να τη μεταπείσουν, της άφησαν σκληρά μηνύματα για τον τρόπο που επέλεξε να στείλει κραυγή αγωνίας και απόγνωσης. Κάποιος την αποκάλεσε ψεύτρα και ένας άλλος θεώρησε... καλό να της πει ότι είναι επιλογή της αν θα αυτοκτονήσει ή όχι!
Και όσοι, που όμως βρίσκονταν μακριά, θέλησαν να προσπαθήσουν έστω να βοηθήσουν, δεν είχαν ανταπόκριση. Κάνεις δεν τους έδινε πληροφορίες για τη διεύθυνση ή το τηλέφωνο της. Τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, κάποιος έστειλε μήνυμα στο κινητό της μητέρας της: «κάλεσε βοήθεια» έλεγε το μήνυμα. Και έτσι, γράφτηκε ο τραγικός επίλογος.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς άφησε την τελευταία της πνοή η 42χρονη γυναίκα, αν μπορούσε πραγματικά να τη σώσει κάποιος αλλά και ποια ήταν τα αίτια που την οδήγησαν να δώσει τέλος στη ζωή της.

newsit.gr
http://www.triklopodia.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...