ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

0 Μαθήματα ανατομίας από την Google

Νέα εφαρμογή της Google προσφέρει δωρεάν μαθήματα ανατομίας μέσω τρισδιάστατης απεικόνισης.

Το body browser είναι το νέο "καμάρι" της Google. Οι άνθρωποι της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης στο διαδίκτυο δημιούργησαν ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου μπορείτε να ανακαλύψετε το σώμα σας.

Μέσω της τρισδιάστατης απεικόνισης του εγκεφάλου, των βασικών οργάνων, των αρτηριών και όλων των σημείων του ανθρώπινου σώματος ο απλός κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να... κάνει δωρεάν μαθήματα ανατομίας μέσω του διαδικτύου.

Οι πρώτες αναφορές για το καινοτόμο πρόγραμμα κάνουν λόγο για... επίθεση της Google στο ανθρώπινο σώμα.

Αν ήδη σας έχει συνεπάρει η ιδέα να ανακαλύψετε το σώμα σας και να δείτε τον εαυτό σας από την 3D πλευρά του, δεν έχετε από το να επισκεφτείτε την εικονική ξενάγηση της Google..
 
http://sourta-ferta.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...