ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

0 Τα Άπαντα του Κώστα Καρυωτάκη σε δωρεάν e-book σε PDF


Το e-book έχει ανέβει στο Scribd και, εκτός αν παραλείπω κάτι, δεν παραβιάζονται κάποια πνευματικά δικαιώματα. Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο, τα πνευματικά δικαιώματα ισχύουν μέχρι 70 χρόνια μετά το θάνατο του συγγραφέα (post mortem auctoris) και ο Καρυωτάκης αυτοκτόνησε το 1928. Επίσης, δε φαίνεται το e-book να προέρχεται από κάποια έκδοση όπου να υπάρχει επιμελητής, άρα να υπάρχουν τέτοιου είδους πνευματικά δικαιώματα.

Μπορείτε να βρείτε το e-book σε μορφή PDF στο Scribd. Για να το κατεβάσετε (download), πρέπει να εγγραφείτε στο site (δωρεάν) ή να κάνετε sign in μέσω Facebook. Πέρα από κατέβασμα σε PDF, υπάρχει η δυνατότητα για κατέβασμα και σε TXT, που όμως για το συγκεκριμένο αρχείο δε λειτουργεί καλά, καθώς είναι PDF εικόνας. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής του αρχείου με e-mail σε iPad, Kindle και μια σειρά κινητά και tablet PC (δείτε επιλογή mobile, παραδίπλα στο download).

Το e-book περιλαμβάνει τα ποιήματα, τα πεζά και τις μεταφράσεις του Καρυωτάκη. Για πληροφορίες για τη ζωή και το έργο του Καρυωτάκη μπορείτε να ξεκινήσετε από το σχετικό λήμμα της Βικιπαίδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...