ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

0 ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ…ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Διαρροή εγγράφων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που ήλθαν στην κατοχή της οικολογικής οργάνωσης «Φίλοι της Γης» αποκαλύπτουν νέες προτάσεις που θα μπορούσαν να ανοίξουν τις πόρτες της Ευρώπης στην εισαγωγή μη εξουσιοδοτημένων γενετικά τροποποιημένων (μεταλλαγμένων) τροφίμων και κτηνοτροφών.

Η προτεινόμενη αλλαγή στην ...πολιτικής της ΕΕ είναι μία άμεση απάντηση στις πιέσεις της βιομηχανίας για την εξασθένιση των νόμων ασφάλειας στην Ευρώπη.

Τα έγγραφα αυτά αποκαλύπτουν.... πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέστειλε στα κράτη-μέλη μία νέα πρόταση για την αλλαγή της νομοθεσίας των γενετικά μεταλλαγμένων (ΓΜ) τροφών και κτηνοτροφών.

Η πρόταση, η οποία θα συζητηθεί στις 15 Νοεμβρίου, εξασθενίζει την πολιτική μηδενικής ανοχής της ΕΕ επιτρέποντας ίχνη μη εγκεκριμένων ΓΜ σοδειών στις εισαγωγές της ΕΕ (με κατώφλι το 0,1%).

Με τον τρόπο αυτό η Ευρώπη θα ανοίξει ουσιαστικά τα σύνορά της στις ΓΜ σοδειές οι οποίες δεν είναι εξουσιοδοτημένες ως ασφαλείς σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου।

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...