ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

0 Το δέρμα του «ενσωμάτωσε» τις αλυσίδες με τις οποίες ήταν δεμένος

Συγκλονισμένοι οι γιατροί που είδαν από κοντά τον 27χρονο Zhang Chuanqiu προσπαθούν να σώσουν ό,τι μπορούν από το δεξί του χέρι, το οποίο «έχει γίνει ένα» με τις αλυσίδες που τον έσφιγγαν πάρα πολύ τα χρόνια που ήταν φυλακισμένος.
 
 




Ο άτυχος 27χρονος φυλακίστηκε το 2005 στην επαρχία Χουνάν στη νότια Κίνα, όταν κρίθηκε από το κινεζικό καθεστώς ένοχος για τη μη αποπληρωμή δανείου που είχε πάρει για να χτίσει το σπίτι του.

Οι συνθήκες κράτησής του ήταν άθλιες και παρέμεινε για χρόνια ολόκληρα δεμένος σφιχτά με μια χοντρή αλυσίδα από το χέρι. Με το πέρασμα του χρόνου το σώμα του άρχισε να «αφομοιώνει» την αλυσίδα.

Σήμερα, ο Zhang έχει βγει από τη φυλακή-εφιάλτη και προσπαθεί να συγκεντρώσει τα 1.000 περίπου δολάρια που απαιτούνται για την λεπτή χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης της αλυσίδας από το χέρι του.

Πηγή : TNSite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...