ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

0 Οι Ελληνικές σελίδες φρίκης στο Facebook

Την παρέμβαση εισαγγελέα και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ζητούν δεκάδες αναγνώστες της zougla.gr, μέσω email που έστειλαν, λόγω του περιεχομένου σελίδας του Facebook με τίτλο «Θάνατος στα αδέσποτα», όπου δημοσιεύονται φωτογραφίες κατακρεουργημένων κατοικίδιων, κυρίως σκύλων και φωτογραφίες από θανάτωση των δύστυχων ζώων με διάφορους τρόπους.
Επίσης, στο συγκεκριμένο group, ο Έλληνας διαχειριστής του αναφέρει... τρόπους για την κατασκευή φολών και βασανισμού των ζώων.

«Σχοινί κορδόνι» το έχουν βρει κάποιοι φωτεινοί παντογνώστες του διαδικτύου και αφού βλέπουν, ότι υπάρχουν αντιδράσεις, και κάποιος τέλος πάντων ασχολείται με την μιζέρια και την ανωμαλία με τους δέρνει, συνεχίζουν να δημιουργούν γκρουπ στο Facebook, απειλώντας ότι θα εξοντώσουν τα αδέσποτα.
Η νέα αυτή διαδικτυακή ομάδα ονομάζεται «THANATOS SE OLA TA ADESPOTA».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...