ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

0 Δημάδης σε Αδωνι: Ούτε η ξαδέλφη μου στη Β' Δημοτικού...

Δημάδης σε Αδωνι: Ούτε η ξαδέλφη μου στη Β Δημοτικού...
Αγριος καυγάς ανάμεσα στον δημοσιογράφο Θάνο Δημάδη και τον βουλευτή της ΝΔ Αδωνι Γωργιάδη ξέσπασε στο Twitter, με αφορμή ένα tweet του πρώτου για τους πανηγυρισμούς μετά την απόφαση εκταμίευσης της δόσης.

«Οδυνηρά χρόνια αναμένουν την Ευρωζώνη, λέει η Μέρκελ. Την ώρα που στην Ελλάδα κάποιοι πανηγυρίζουν για ένα "τσεκ". Τι δεν καταλαβαίνεις;», έγραψε ο Θάνος Δημάδης στο Twitter.
Λίγο αργότερα ο βουλευτής της ΝΔ του απάντησε: «Αγαπητέ κύριε Δημάδη. Οδυνηρά χρόνια έχει μπροστά της η παγκόσμια οικονομία. Απλώς εντός ΕΕ θα είναι λιγότερο οδυνηρά».

«Η Ελλάδα δεν έχει έλλειμμα ευρωπαϊκού προσανατολισμού αλλά έλλειμμα ευρωπαϊκής διακυβέρνησης» ξανατουίταρε μετά από λίγο ο Θάνος Δημάδης, για να λάβει την απάντηση του κ. Γεωργιάδη: «Αρα υποστηρίζετε και σεις το Μνημόνιο για να αποκτήσει. Όλα καλά λοιπόν..».
Ο δημοσιογράφος ανταπάντησε: «Με όλο τον σεβασμό αλλά τέτοια υπεραπλούστευση συλλογισμού ούτε η ξαδέλφη μου στη Β´ Δημοτικού». 



 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...