ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

0 Pink Floyd - Wish you were here


So, so you think you can tell
Heaven from Hell,
Blue skys from pain.
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Do you think you can tell?

0 Εικόνες από καταφύγιο στη Γαλλία από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο


Δείτε εικόνες από ένα παλιά καταφύγιο στην Γαλλία.

0 Baya Weaver-ένας μικροσκοπικός αρχιτέκτονας

Το Baya Weaver (Ploceus philippinus) είναι ένα μικρό πουλί, που απαντάται σε όλη τη νότια και νοτιοανατολική Ασία. Δεν ξεπερνά τα 15 εκατοστά και όταν δεν είναι σε περίοδο αναπαραγωγής μοιάζει με το σπουργίτι. Έχει ένα δυνατό, κωνικό ράμφος και μικρή, πλατιά ουρά.
Είναι κοινωνικά πουλιά και ζουν σε ομάδες. Σμήνη των πουλιών αυτών κάνουν επιδρομές αναζητώντας σπόρους για να τραφούν, τόσο σε φυτά όσο και στο έδαφος. Τα σμήνη πετούν σε σχηματισμούς και συχνά εκτελούν περίπλοκους ελιγμούς. Πολλές φορές είναι επιβλαβή, αφού καταστρέφουν καλλιέργειες σιτηρών.

0 Ετοιμάζουν πανθρησκεία για τον ερχομό του Αντίχριστου

Συνεργασία χριστιανών και μουσουλμάνων για να οικοδομηθεί ένας καλύτερος κόσμος ζήτησε ο Πάπας, από το Βερολίνο. Συνάντηση με ιμάμηδες. Ο πάπας Βενέδικτος επισήμανε σήμερα τις ομοιότητες ανάμεσα στις χριστιανικές και τις μουσουλμανικές αξίες κατά τη διάρκεια συνάντησής του με μουσουλμάνους ηγέτες στο Βερολίνο και είπε ότι τα δύο δόγματα θα πρέπει να συνεργαστούν για να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο.

"Μπορούμε να προσφέρουμε σε πολλούς σημαντικούς τομείς της κοινωνίας," είπε ο πάπας σε συγκέντρωση 15 μουσουλμάνων εκπροσώπων από ισλαμικές ενώσεις και φιλανθρωπικές οργανώσεις καθώς και ισλαμιστές δασκάλους.
"Σκέφτομαι, για παράδειγμα, την προστασία της οικογένειας βασισμένη στο γάμο, τον σεβασμό στη ζωή σε κάθε φάση του φυσικού κύκλου ή την προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης."

0 Εικόνες που βλέπεις μόνο στην Ινδία!


Ακόμη μια συλλογή με " εικόνες που βλέπεις μόνο..."

0 Στην Ιαπωνία τα καπάκια φρεατίων είναι αφορμή για… τέχνη!


Στην Ιαπωνία τα καπάκια φρεατίων είναι αφορμή για... τέχνη! (2)

Το καπάκια φρεατίων στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου μπορούν να καθηλώσουν τους περαστικούς, καθώς δεν θυμίζουν σε τίποτα τα κλασσικά μεταλλικά καπάκια – Αντιθέτως, γίνονται καμβάς για υπέροχα έργα τέχνης. Μερικά εξ αυτών είναι πολύχρωμα και αλλάζουν ανάλογα με τις πόλεις, τους νομούς ή τις γειτονιές! Δείτε μια συλλογή εντυπωσιακών φρεατίων στην Ιαπωνία, μέσα από φωτογραφίες του MRSY.

0 10 διάσημοι «βράχοι-ακροβάτες» στον κόσμο!

Ο «βράχος-ακροβάτης» αποτελεί έναν φυσικό γεωλογικό σχηματισμό που τραβάει αμέσως την προσοχή με την ιδιαίτερη… ικανότητά του: Στηρίζεται επάνω σε κάποιο άλλο πέτρωμα και συχνά μοιάζει να ισορροπεί επισφαλώς, ενώ το μεγάλο μέγεθός του τις περισσότερες φορές προκαλεί εντύπωση. Στην πραγματικότητα, αυτοί οι βράχοι που βλέπετε όχι μόνο εξισορροπούν άριστα, αλλά είναι και τόσο στέρεα «συνδεδεμένοι» με τη βάση τους που δεν χωρά καμία αμφιβολία περί ενδεχόμενης ταλάντευσης!

1. Balanced Rock, Γιούτα, ΗΠΑ
perierga.gr - 10 διάσημοι "βράχοι-ακροβάτες" στον κόσμο!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...