ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

0 Το πλωτό δάσος του Σίδνεϊ

Υπάρχουν πολλά ναυάγια στον Κόλπο Homebush του Σίδνεϊ, κοντά στο Ολυμπιακό χωριό. Κανένα, όμως, δεν μοιάζει σαν κι αυτό!


Το SS Ayrfield αρχικά ξεκίνησε τη ζωή του ως SS Corrimal, ένα ανθρακοφόρο πλοίο που κατασκευάστηκε στην Αγγλία το 1911 και χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση της Κοινοπολιτείας κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου για να μεταφέρει προμήθειες στα αμερικάνικα στρατεύματα που βρίσκονταν στην περιοχή του Ειρηνικού. Το πλοίο πωλήθηκε το 1950 και λειτούργησε ως ανθρακοφόρο μεταξύ του Νιούκασλ και του Σίδνεϊ μέχρι το 1972, οπότε και στάλθηκε στον Κόλπο Homebush.

0 Το Πάρκο του Παραδείσου

Ένα ονειρικό πάρκο στο Queensland της Αυστραλίας.

Ο Ισπανός μετανάστης Jose Paronella θέλησε να δημιουργήσει έναν επίγειο παράδεισο στο Queensland της Αυστραλίας. Σε μία έκταση, λοιπόν, πέντε εκταρίων δημιούργησε ένα φανταστικό πάρκο με καταπράσινα φυρά, μυστικά περάσματα και ένα μικρό μεσαιωνικό κάστρο.

0 Οι τιρκουάζ καταρράκτες του Μεξικού

perierga.gr - Οι τιρκουάζ καταρράκτες του Μεξικού

Οι καταρράκτες Catarata de Agua Azul στο Μεξικό συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που αποτελείται από τιρκουάζ νερά που ρέουν σε αναβαθμίδες και πλούσια βλάστηση που τα περικυκλώνει. Οι καταρράκτες σχηματίζονται από τους παραποτάμους των ποταμών Otulún, Shumuljá και Tulija, και ρέουν ανάμεσα σε φαράγγια και κάθετα βράχια δημιουργώντας ένα ξεχωριστό φυσικό τοπίο.

0 Το συντριβάνι της φύσης!


Το Geyser Fly Ranch είναι ένα μικρό έργο τέχνης που δημιούργησε η φύση κατά λάθος από μια διαρροή γεωθερμικό πίδακας νερού.

0 Το παραμύθι συνεχίζεται. Συνδέουν το λιώσιμο των πάγων με την παγκόσμια οικονομία

Το σήριαλ της ψεύτικης κλιματικής απειλής συνεχίζεται.

Σοβαρές επιπτώσεις θέλουν να μας πείσουν ότι έχει και στην παγκόσμια οικονομία η δήθεν κλιματική αλλαγή, αφού οι τεράστιες ποσότητες μεθανίου που υποτίθεται ότι απελευθερώνονται με τον λιώσιμο των πάγων θα έχουν επιπτώσεις με κόστος μεγαλύτερο των 40 τρισεκατομμυρίων ευρώ.

0 Η φωτογραφία από την Ελλάδα που «σαρώνει» στο διαδίκτυο!

perierga.gr - Η φωτογραφία από την Ελλάδα που σαρώνει στο διαδίκτυο!Θραύση κάνει στο διαδίκτυο η φωτογραφία που «τραβήχτηκε»

0 Godafoss: Ο «Καταρράκτης των Θεών» σε 12 φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα

Godafoss: Ο «Καταρράκτης των Θεών» σε 12 φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα (1)
Εάν νομίζετε πως οι καταρράκτες είναι όλοι μια από τα ίδια, περιμένετε μέχρι να δείτε τον Godafoss, ή αλλιώς τον «Καταρράκτη των Θεών». Πρόκειται για έναν από τους πιο εντυπωσιακούς καταρράκτες στην Ισλανδία, όπου το νερό πέφτει από έναν καταρράκτη πεταλοειδούς σχήματος που φτάνει τα 12 μέτρα σε ύψος και τα 30 μέτρα σε πλάτος.

0 Υποθαλάσσιο ποτάμι ρέει στα ανοιχτά της χερσονήσου Γιουκατάν


Τα ποτάμια ρέουν συνήθως από πηγές στα βουνά και καταλήγουν στη θάλασσα. Ωστόσο στο Μεξικό υπάρχει ένα διαφορετικό ποτάμι το οποίο ρέει κανονικά κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας στα ανοιχτά της χερσονήσου Γιουκατάν.

0 Ανακαλύφθηκε τεράστια ουρά δεινοσαύρου στο Μεξικό !!!

Μεξικανοί παλαιοντολόγοι ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει μια πλήρη ουρά δεινοσαύρου...50 σπονδύλων στην έρημο Κοαχουίλα.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Ανθρωπολογίας και Ιστορίας, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η ουρά είναι περίπου 15 πόδια (5 μέτρα) μήκος και μοιάζει με ουρά Χαντροσαύρας –Hadrosaur ή της ορνιθορύγχου δεινοσαύρας [hadrosaur or crested duckbill dinosaur, στο δημοσίευμα του AP).

0 Ικαρία: Αυθεντικότητα, ραχάτι και μακροζωία στην άκρη του Αιγαίου


Στην Ικαρία, αυτά που συχνά λέγονται για πολλά νησιά, πως το τοπίο σε μαγεύει και ξεχνάς το χρόνο, πως ο γυρισμός στην πόλη είναι μια δύσκολη ώρα, πως θες να μείνεις εκεί και να τα ξεχάσεις όλα… ισχύουν με το παραπάνω. Είναι ένα ονειρεμένο νησί, με αυθεντικό χαρακτήρα και ατέλειωτες ομορφιές.

Για την Ικαρία, όπως και για όλα σχεδόν τα ελληνικά νησιά, έχουν δημιουργηθεί πολλά στερεότυπα και ακούγονται πολλές απόψεις που εν μέρει μπορεί και να ισχύουν, είτε να εκφράζουν διαφορετικές πλευρές και γούστα. Έτσι λοιπόν, αν δεν έχετε πάει, σίγουρα θα έχετε ακούσει για το… ελεύθερο πνεύμα του νησιού, τη χαλαρότητα και την ανεμελιά που το διακρίνει, αλλά και τη φιλοξενία των κατοίκων του. Kι όσοι το έχετε επισκεφθεί, θα γνωρίζετε σίγουρα ότι η Ικαρία είναι πολλά παραπάνω. Με μια φράση, είναι η παλιά, αυθεντική, νησιωτική Ελλάδα.

0 Eίναι τυχαίες οι συγκρούσεις τραίνων και λεωφορείων στην Ευρώπη τις τελευταίες μέρες;

Έχετε σκεφτεί πόσο πιθανό είναι να γίνουν συνεχόμενα ατυχήματα με τραίνο;

Ουσιαστικά μιλάμε για το ασφαλέστερο μέσο επίγειας μεταφοράς...


Κατά καιρούς ξεσπούν διάφορες "ατυχηματίτιδες" με διαφορετικές μεθοδολογίες...

0 Γαλλία: Πανικός σε λουόμενους από κατολίσθηση βουνού [Βίντεο]

Πτώση 30 χιλιάδων τόνων πετρώματος στη Γαλλία.

Τα πετρώματα αρχίζουν να καταρρέουν, και μέσα σε δευτερόλεπτα η κορυφογραμμή έγινε ένα σύννεφο σκόνης που εισβάλλει στην παραλία. Αυτό συνέβη στο Saint-Jouin-Bruneval, στην Άνω Νορμανδία, κοντά στη Χάβρη.

Οι εξαιρετικές αυτές εικόνες των πετρωμάτων που καταρρέουν αποτελούν ένα φαινόμενο, το οποίο εμφανίζεται συνήθως κατά τους χειμερινούς μήνες, λόγω της απόψυξης, και είναι μία από τις συνέπειες της διάβρωσης που αντιμετωπίζουν από τα βράχια της περιοχής του Seine-Maritime

Δείτε το βίντεo

0 Απίστευτο ''Τσουνάμι Αέρα'' στη Φλόριντα!!!

Αυτό είναι πραγματικά ένα απίστευτο θέαμα! Ακριβώς όπως ένα τσουνάμι, αλλά από κύματα νεφών.

Ο πιλότος ελικοπτέρου JR Hott φωτογράφησε αυτές τις μαγευτικές εικόνες, οι οποίες δείχνουν την χαμηλού υψόμετρου ομίχλη να πετάει πάνω από πολυώροφα κτίρια στην ακτή.

0 Φάροι της Ελλάδας-σύμβολο ελπίδας

Για την Ελλάδα, οι φάροι αποτελούν σύγχρονα μνημεία της πολιτιστικής της κληρονομιάς, μάρτυρες της μακραίωνης ναυτικής της ιστορίας. Στέκουν αγέρωχοι, ατενίζοντας το πέλαγο. Εκπέμπουν φως και αποτελούν σύμβολο ελπίδας, προστασίας, ασφάλειας, ζωής. 
Σήμερα οι φάροι είναι αυτοματοποιημένοι, δεν υπάρχει η ανθρώπινη παρουσία, κάποιοι έχουν εγκαταλειφθεί και αργοσβήνουν, η γοητεία όμως που ασκούν είναι άσβεστη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...