ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

0 Yπουργός έβαλε τα κλάματα οταν ανακοίνωσε μείωση συντάξεων στην Ιταλία !!Βίντεο

Υπάρχει και φιλότιμο! Η Υπουργός Εργασίας της Ιταλίας ανακοινώνει το πάγωμα των συντάξεων και βάζει τα κλάματα!
Στην Ελλάδα αντίθετα οχι μόνο τις έχουν ισοπεδώσει κάνοντας απίστευτες μειώσεις αλλά συνεχίζουν να βγαίνουν στις τηλεοράσεις με ύφος πολλών καρδιναλίων λέγοντας μας προκλητικά κάθε φορά οτι ξανα-σώσανε την Ελλάδα.Το βίντεο στο read more...


http://www.katohika.gr/2011/12/y.html

0 Κανέλλη: Αισθάνομαι μ@λ@κ@ς

Την δικής της απάντηση θέλησε να δώσει η Λ. Κανέλλη για τους χαρακτηρισμούς του Θ. Πάγκαλου. Σχολίασε και τη φωτογραφία Παπανδρέου με το...παπάκι


0 Πες όχι στη μιζέρια – ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ! Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο;

Τι αλήθεια περιμένεις να σου συμβεί;
Το χειρότερο ή το καλύτερο;
Σε τι αλήθεια στρέφεσαι αυτή τη στιγμή;
Ακόμα και οι θεοί σε εγκατέλειψαν άνθρωπε. Αυτή την ώρα, της μοναξιάς, καλείσαι να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου -ξέχνα μεσσίες και σωτήρες, δεν υπάρχουν.
Τι αλήθεια περιμένεις να σου συμβεί;
Το χειρότερο ή το καλύτερο;
Σε τι ακόμα ελπίζεις;
Ο μονόδρομος που σου έδειξαν μόνο πείνα και δυστυχία έχει φέρει στην άθλια ζωή σου, σε οδηγεί στα μαύρα τάρταρα, δεν το βλέπεις;
ΤΩΡΑ είναι η ώρα να γίνεις πρωταγωνιστής στις εξελίξεις. Να πεταχτείς υπερήφανα μπροστά και να πεις ΕΩΣ ΕΔΩ, ούτε βήμα πίσω. Ξέχνα τη δημοκρατία, ξέχνα την εθνική σου ανεξαρτησία -εάν σου είναι τόσο «δύσκολες» αυτές οι ιδέες. Θυμήσου μόνο ένα πράγμα: το δικαίωμά σου στη ζωή!
Εάν ούτε για αυτό δεν είσαι πρόθυμος να αγωνιστείς, τότε αποδέξου τη σκλαβιά και σκάσε!
Εάν όμως θες να ζήσεις τι αλήθεια ακόμα προσμένεις;

0 Αποτελεί αυτή η εικόνα "μήνυμα" από τον άλλο κόσμο;

 Μία οικογένεια Αυστραλών, υποστηρίζει ότι γύρισε από το ταξίδι της στην Αμερική με ένα ενθύμιο το οποίο περιέχει.... μήνυμα από τον άλλο κόσμο!
  Η οικογένεια De Vanny, βρισκόταν για διακοπές στη Χαβάη, όταν επισκέφθηκε το μνημείο που έχει στηθεί εκεί προς τιμήν των νεκρών του του Περλ Χάρμπορ.
  Τουλάχιστον 1.000 αμερικανοί ναύτες έχασαν τη ζωή τους στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο κατά τη διάρκεια της επίθεσης των Γιαπωνέζων το 1941 και οι σοροί των περισσοτέρων δεν βρέθηκαν ποτέ!
  Η μητέρα της οικογένειας, η Susan, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, τράβηξε μία σειρά από φωτογραφίες πάνω από το μνημείο, στον υγρό τάφο των στρατιωτών, και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο, συνειδητοποίησε πως μία από αυτές, ήταν εντελώς διαφορετική από τις υπόλοιπες!

0 " Eισερχόμαστε σε περίοδο άσχημου διαστημικού καιρού".

Με τη συχνότητα των ηλιακών καταιγίδων να αυξάνεται, καθώς ο Ήλιος εισέρχεται σε μια φάση έντονης δραστηριότητας το 2012-2013, η γερμανική ασφαλιστική εταιρεία Allianz εκτιμά ότι οι υλικές ζημιές από ένα τέτοιο συμβάν θα μπορούσαν να υπερβούν το ένα τρισεκατομμύριο δολάρια!
  Στις φάσεις αυξημένης δραστηριότητας, διαταραχές στο μαγνητικό πεδίο του Ήλιου προκαλούν εκρήξεις (ηλιακές εκλάμψεις ή εκτινάξεις στεμματικού υλικού), στις οποίες δισεκατομμύρια τόνοι διάπυρου υλικού εκτινάσσονται στο Διάστημα με ταχύτητες γύρω στο 1,5 εκατομμύριο χιλιόμετρα την ώρα.

0 Η Αίγυπτος του 1870

Η Αίγυπτος του 1870

0 Σπήλαιο με σταλακτίτες στη νότια Ρόδο... Άλλη μια ανεκμετάλλευτη κρυφή ομορφιά της Ρόδου. (Σπάνιες φωτογραφίες)

Σπάνιες φωτογραφίες από το RODIUS που απεικονίζουν ένα σπήλαιο στην Νότια Ρόδο με σταλακτίτες εξαιρετικής ομορφιάς. Ίσως να μην είμαστε συνηθισμένοι στο νησί μας από τέτοιου είδους σπήλαια, και ίσως να μην γνωρίζαμε την ύπαρξη τους όμως το ιστολόγιο μας βγάζει από τα συρτάρια του κάποιες παλιές φωτογραφίες της εν λόγω σπηλιάς με δύο στόχους.

1. Για να δούμε όλοι μας την σπάνια ομορφιά του νησιού μας

2. Για να επιχειρήσουμε να φέρουμε το θέμα αυτό ξανά στο προσκήνιο, μήπως και κάποια στιγμή το εκμεταλλευτούμε.

0 Λιγοστεύουν επικίνδυνα τα κύματα του Δουνάβεως

φωτορεπορτάζ:Λιγοστεύουν επικίνδυνα τα κύματα του Δουνάβεως
Η ξηρασία δεν χαρίζεται ούτε στον αγαπημένο ποταμό της Κεντρικής Ευρώπης. Τα νερά του Δούναβη έχουν πέσει σε ασυνήθιστα χαμηλά επίπεδα εξαιτίας της ανομβρίας που πλήττει περιοχές της Γηραιάς Ηπείρου από τις οποίες διέρχεται το ποτάμι. Εκεί όπου άλλοτε έσκαγαν τα κύματα του Δούναβη έχουν απομείνει άμμος και πέτρες. Περισσότερα από εκατό πλοία που μεταφέρουν αγαθά μέσω του θρυλικού ποταμού κόλλησαν στην άμμο περιμένοντας μια βροχή για να ανεβεί η στάθμη των υδάτων κι εκείνα να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Η ανομβρία έρχεται σε μια στιγμή που τα βλέμματα των Ευρωπαίων είναι στραμμένα στην οικονομική κρίση.

0 Λιτόχωρο Πιερίας: παραδοσιακή ομορφιά στους πρόποδες του βουνού των θεών

Στη «σκιά» ο βουνού των θεών, το Λιτόχωρο αποτελεί σύνθεση φυσικών και παραδοσιακών χρωμάτων, ενώ παράλληλα απέχει λίγα χιλιόμετρα από τις όμορφες ακτές της Πιερίας.

Διάσημο για την τοποθεσία του στους πρόποδες του Ολύμπου, του ψηλότερου βουνού της Ελλάδας, με τον εντυπωσιακό ορεινό όγκο να δεσπόζει πάνω από τα σπίτια του και παράλληλα μόλις 5χλμ. από τη θάλασσα, το Λιτόχωρο ( http://bit.ly/Litoxwro_map ) είναι μια κωμόπολη στο νότιο μέρος του Νομού Πιερίας, που βρίσκεται σε απόσταση 90 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη και 22 χλμ. από την Κατερίνη και έχει πληθυσμό περίπου 7.000 κατοίκους. Η πλούσια ιστορία του χάνεται στα βάθη των αιώνων, καθώς εκεί υπήρχε από την αρχαιότητα λατρευτικό κέντρο των Μουσών, ενώ η σημερινή πόλη λέγεται πως άρχισε να δημιουργείται τον 14ο αιώνα.

0 Η εκπληκτική κερασιά με τα λευκά και ροζ άνθη

Η κερασιά είναι ένα δέντρο, που καλλιεργείται όχι μόνο για τους νόστιμους καρπούς της, αλλά και σαν καλλωπιστικό (κάποιες ποικιλίες της) για τα πανέμορφα, μεγάλα, λευκά άνθη της.
Η κερασιά που θα δείτε στις φωτογραφίες είναι εντυπωσιακή γιατί είναι .... δίχρωμη!!!
Βρίσκεται σε ένα χωριό της Αγγλίας, το Portchester.
Στην περίοδο ανθοφορίας κάποια κλαδιά, από τη μια μεριά του δέντρου,  έβγαλαν λευκά λουλούδια και κάποια άλλα, από την άλλη μεριά,  έβγαλαν ροζ λουλούδια.

0 Ο βυθός με τα αγάλματα βρίσκεται στο Κανκούν


Πέρα από τα γαλάζια νερά, τα ατελείωτα χιλιόμετρα αμμουδιάς και τα ξέφρενα πάρτι, το δημοφιλές θέρετρο του Μεξικού, που δεν είναι άλλο από το Κανκούν, μας εντυπωσιάζει για έναν ακόμη λόγο: το υποθαλάσσιο μουσείο του, που είναι και το μεγαλύτερο του κόσμου.

Στη χερσόνησο του Γιουκατάν και συγκεκριμένα στο Κανκούν, υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος προς εξερεύνηση που βρίσκεται μερικά μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

0 Ο Dali υπό τον φακό του Phillipe Halsman το 1954

0 Μόνο στην Αφρική...

Μόνο στην Αφρική...

0 Ταξιδεύοντας στο Αστεροσκοπείο του Γκρήνουιτς


Το Βασιλικό Αστεροσκοπείο του Γκρήνουιτς, ήταν ένα από τα ιστορικότερα αστεροσκοπεία του κόσμου και το αρχαιότερο αγγλικό. Ιδρύθηκε το 1675 από τον βασιλιά της Αγγλίας Κάρολο Β΄, λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο του Λονδίνου.

Κτίσθηκε πάνω σε ένα λόφο στη ομώνυμη συνοικία Γκρήνουιτς (Greenwich) του Λονδίνου, πάνω από τον ποταμό Τάμεσι από την οποία πήρε και το όνομά του. 


0 Οι άγριοι κρόκοι του φθινόπωρου

Οι κρόκοι είναι από τα ωραιότερα αγριολούλουδα της ελληνικής φύσης. Ανθίζουν σχεδόν ολόκληρο τον χρόνο, αρχίζοντας το φθινόπωρο από τα νότια και τα χαμηλά για να συνεχίσουν χειμώνα, άνοιξη και καλοκαίρι στα ψηλά βουνά και την ορεινή ζώνη. Οι κρόκοι που δίνουν το «σαφράν» ή «ζαφορά» είναι οι φθινοπωρινοί, που έχουν πολύ μεγάλο ύπερο χωρισμένο σε επιμήκη στίγματα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...