ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

0 Αστραπή χτυπά τον Πύργο του Άιφελ

Η εντυπωσιακή εικόνα που κατάφερε να τραβήξει ένας ερασιτέχνης φωτογράφος

Ο ουρανός είχε πάρει ήδη μια όμορφη, μπλε απόχρωση δημιουργώντας το κατάλληλο φόντο για μια φωτογραφία του Πύργου του Άιφελ. Ξαφνικά άρχισε να αστράφτει.
Ένας 31χρονος κάτοικος της πόλης του Παρισιού, ερασιτέχνης φωτογράφος, άρπαξε την φωτογραφική του μηχανή, την έστησε και περίμενε την κατάλληλη στιγμή.Αυτή σύντομα ήρθε, όταν μια αστραπή φάνηκε να διαπερνά τον πύργο, ύψους 325 μέτρων και ο Bertrand Kulik αποθανάτισε το μοναδικό θέαμα:
Δείτε την φωτογραφία σε μεγέθυνση...

0 Λάθη σε ταινίες του Hollywood...

Κινηματογραφικά στιγμιότυπα που μεγάλοι σκηνοθέτες θέλουν να ξεχάσουν

Οι ταινίες του Hollywood μπορεί να αποτελούν τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές, με εκατοντάδες ανθρώπων να δουλεύουν για την τελειοποίηση κάθε φιλμ. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως είναι αλάνθαστες.

Μερικές απρόσεκτες κινήσεις στο μοντάζ έχουν οδηγήσει σε σπαρταριστά στιγμιότυπα λαθών όπως η ύπαρξη ενός κάμερα-μαν στη σκηνή ή χρήση μοντέρνων συσκευών σε ταινίες εποχής.
Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά λάθη σε ταινίες:

0 O Ιάσονας και η Αργοναυτική εκστρατεία - Ντοκιμαντέρ BBC


Ο Ιάσονας και η Αργοναυτική εκστρατεία. Ένα υπέροχο ντοκιμαντέρ παραγωγής του Αγγλικού BBC, διάρκειας μίας ώρας, που προσπαθεί να ακολουθήσει τα χνάρια του Ιάσονα και των Αργοναυτών του, στο ταξίδι τους προς το χρυσόμαλλο δέρας...

Απολαύστε το...
 
 

0 Θα προκαλούν βροχή «βομβαρδίζοντας» τον ουρανό με ακτίνες λέιζερ

Σχόλιο από Ανοιχτή Ματιά: Τώρα παραδέχονται οτι μπορούν να ελέγχουν τον καιρό;;;;Τέλοσπάντων...Ναι ok θα προκαλούν βροχές όπου θέλουν και θα μειώνουν τους μουσώνες....Ποιός τα πιστεύει αυτά....Δηλαδη λύθηκε το πρόβλημα του νερού στην Αφρική;; Και δεν θα γίνονται τυφώνες και πλυμμυρες;; Όταν το δείτε κ εσεις πείτε το και σε μενα
Ο γνωστός «χορός» των ινδιάνων μάγων δίνει τη θέση του στην υψηλή τεχνολογία

Μπορεί ο παραδοσιακός χορός της βροχής να μην αποδείχθηκε ποτέ ιδιαίτερα αποτελεσματικός για την αντιμετώπιση της ξηρασίας, όμως ένα δυνατό σύγχρονο λέιζερ μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά, υποστηρίζουν οι επιστήμονες.

0 Κάγκελα παντοῦ…

ΣΙΔΕΡΟΦΡΑΧΤΗ ΠΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΟΨΕΙ ΔΕΘ!
4.500 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ, ΚΙΝΗΤΟΙ ΦΡΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ «ΥΠΟΔΟΧΗΣ» ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ!
 ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ!  
10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!
Περισσότεροι από 4.500 αστυνομικοί επιστρατεύονται για τις μεγάλες διαδηλώσεις ενόψει της ΔΕΘ, ενώ μεταφέρονται στη Θεσσαλονίκη οι κινητοί σιδερένιοι φραγμοί που χρησιμοποιήθηκαν στο Σύνταγμα κατά τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας επί του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος αλλά και όχημα εκτόξευσης νερού...

1 Mετακινήσεις αντικειμένων σε σπίτι χωρίς φυσική εξήγηση!

Έτσι τουλάχιστον είπαν οι ένοικοι που κατέγραψαν αυτό που θα δείτε! (video)

0 Βρέθηκε ιός που «τρώει» καρκινικά κύταρα!

Το επίτευγμα, που χαρακτηρίστηκε παγκόσμια ιατρική «πρωτιά», αν και βασίστηκε σε μια μικρή κλινική δοκιμή σε 23 άτομα, ελπίζεται ότι ανοίγει το δρόμο για μια νέου τύπου επαναστατική καταπολέμηση των όγκων στο μέλλον, με την «στρατολόγηση» ιών που θα επιτίθενται ταυτόχρονα σε πολλές μεταστάσεις, χωρίς να προκαλούν παρενέργειες όπως άλλες θεραπείες.
Η αξιοποίηση των ιών κατά του καρκίνου δεν αποτελεί νέα ιδέα, όμως η τεχνική συναντά δυσκολίες, που αφορούν κυρίως τη σωστή στόχευση και τη διασφάλιση ότι οι ιοί δεν θα εξοντώσουν «και τα χλωρά μαζί με τα ξερά».
Το νέο επίτευγμα ακριβώς επιτρέπει στους ογκολόγους να αισιοδοξούν ότι οι ιοί αποτελούν μια πολλά υποσχόμενη θεραπευτική μέθοδο,στο βαθμό που βελτιώνεται η «χειραγώγησή» τους...

0 Η Νέα Ζηλανδία βράβευσε ελληνικό χωριό για τα σουβλάκια του!

Όχι μην πάει ο νους σας στη Λιβαδειά αλλά σε ένα χωριό της Χαλκιδικής το οποίο διάσημο για τα σουβλάκια του και μάλιστα βραβεύτηκε από τη Νέα Ζηλανδία!
Ο λόγος για τον Άγιο Πρόδρομο, που μπορεί να υπερηφανεύεται πως είναι το πιο γνωστό μέρος της Βόρειας Ελλάδας, όπου μπορεί κάποιος να γευτεί μοναδικά σουβλάκια.
Μάλιστα, τα σουβλάκια του Αγίου Προδρόμου έχουν αποκτήσει τέτοια φήμη, που έχει φτάσει έως και τη Νέα Ζηλανδία, όπου βραβεύτηκαν πριν από χρόνια από την τοπική κυβέρνηση!
Οι μισοί από τους συνολικά 500 κατοίκους του χωριού ασχολούνται με εργασίες που αφορούν τα σουβλάκια- την παρασκευή και πώλησή τους στους επισκέπτες. Είτε είναι κτηνοτρόφοι, είτε έχουν ταβέρνες, κρεοπωλεία, φούρνους και μανάβικα, με κύριο στόχο να παρέχουν όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες και να εξυπηρετούν τους επισκέπτες...

0 ''Το Roswell ήταν δουλειά των Σοβιετικών.''

Πολλοί λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας, συνωμοσιολόγοι και απλοί εραστές της Αναζήτησης, έχουν πειστεί εδώ και δεκαετίες ότι το καλοκαίρι του 1947 ένα εξωγήινο σκάφος συνετρίβη στην έρημο του Νέου Μεξικού, κοντά στην πόλη Roswell, όπου αμέσως έσπευσαν δυνάμεις των Η.Π.Α., περισυνέλλεξαν μερικά εξωγήινα πτώματα και κάλυψαν πλήρως το γεγονός.
Το περίφημο περιστατικό του Roswell είναι αδιαμφισβήτητα το κορυφαίο θέμα στο χώρο της ουφολογίας και, όπως είναι φυσικό, έχει γεννήσει από τότε δεκάδες θεωρίες συνωμοσίας...

1 Βρέθηκε η Στρογγυλή Τράπεζα του βασιλιά Αρθούρου;

Αν υποθέσουμε ότι υπήρξε πράγματι ο βασιλιάς Αρθούρος, τότε οι Σκωτσέζοι πιστεύουν ότι κατάφεραν να εντοπίσουν τη Στρογγυλή Τράπεζα του! Οπως υποστηρίζουν, πρέπει να βρίσκεται στο κάστρο του Stirling κάτω από το μνημείο King's Knot (στη φωτογραφία), που είναι μία χωμάτινη κατασκευή με γεωμετρικό σχήμα στους πρώην βασιλικούς κήπους και καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Γιατί αν το Knot, όπως υπάρχει σήμερα, χρονολογείται από το 1620, το κεντρικό του ανάχωμα εκτιμάται, ότι θα ήταν πολύ παλαιότερο. Να σημειωθεί ωστόσο, ότι πριν από ένα χρόνο η Στρογγυλή Τράπεζα και πάλι είχε ανακαλυφθεί, αλλά σε άλλο σημείο....

0 Τούρκογλου το πραγματικό όνομα του Ε. Βενιζέλου, σύμφωνα με τους Αμερικανούς!

Αυτό που μέχρι τώρα κυκλοφορούσε σαν φήμη έρχεται να επιβεβαιώσει o Αμερικάνος Πρέσβης που σε έγγραφό του που στέλνει 3 μέρες μετά τις εκλογές του 2009 λέει ότι ο Βενιζέλος γεννήθηκε σαν Τούρκογλου... και προφανώς αργότερα άλλαξε όνομα... και όχι ότι υπάρχει κάτι μεμπτό σήμερα, αλλά όσο να 'ναι πρέπει να ξέρουμε την αλήθεια για την ιστορία του καθενός μιας και επί τουρκοκρατίας τα ονόματα μόνο τυχαία δεν ήταν...Ιδού και το τηλεγράφημα της Πρεσβείας:

Reference id: 09ATHENS1535
Origin: Embassy Athens
Time: Wed, 7 Oct 2009 15:16 UTC

WHO'S WHO IN THE NEW GREEK GOVERNMENT

1. (SBU)...
8. (SBU) Evangelos Venizelos: Leader of a PASOK faction that has traditionally been in opposition to Papandreou. A university professor of constitutional law born in 1957, Mr. Venizelos (nee Turkoglu) collided with Mr. Papandreou over the party leadership in 2007 - and decisively lost.

ΥΓ. Για το τι σημαίνει το
nee στα αγγλικά δείτε εδώ.
 

0 CHEMTRAILS-ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Θεωρίες συνωμοσίας ή πραγματικότητα; Τα συμπεράσματα δικά σας.

0 Η δημιουργία πολέμων είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία στις ΗΠΑ



Του William Rivers (China National News) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


Δύο ζωτικής σημασίας ειδήσεις χάθηκαν πρόσφατα, μέσα σε μια χιονοθύελλα από ιστορίες για την γυροσκοπική χρηματιστηριακή αγορά και τον σεισμό στην Ανατολική Ακτή.



Η πρώτη ήρθε από τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Λέον Πανέτα, (Leon Panetta) ο οποίος ανακοίνωσε ότι επετεύχθη μια συμφωνία που θα κρατήσει τις αμερικανικές δυνάμεις στο Ιράκ πέρα ​​από την συχνά – προβαλλόμενη προθεσμία της 31ης Δεκεμβρίου, σε αντίθεση με τις υποσχέσεις του Ομπάμα. Λίγο μετά, ένας εκπρόσωπος του Ιρακινού πρωθυπουργού Νούρι Αλ-Μαλίκι ήρθε και είπε για περιμένετε, περιμένετε ένα λεπτό, τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη, και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

0 Ο Μεγάλος ρουφιάνος



Πώς θα σας φαινόταν να περπατάτε στο δρόμο και ειδικό πρόγραμμα να μπορεί να σας αναγνωρίσει από τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει στο Facebook; Κάτι που ακούγεται μάλλον τρομακτικό, έγινε πρόσφατα πράξη....

0 Γυαλιά ουράνιο τόξο

Επιλέξτε εσεις το χρώμα που θα έχει οσκελετός των γυαλιών σαςβάζοντας μελάνι αλλου χρώματος κάθε φορα στο εσωτερικό των γυαλιών..Μια ιδέα έξυπνη για μερικούς και χαζή για κάποιους άλλους

0 Οι 5 τροφές που διώχνουν τον... πόνο!

Οι ημικρανίες, οι πόνοι στην πλάτη, στις αρθρώσεις και σε διάφορα σημεία που σας ταλαιπωρούν, μπορεί πολλές φορές να αποτελούν σύμπτωμα φλεγμονής. Αντί, όμως, να συνεχίσετε να υπομένετε επίπονες καταστάσεις, μπορείτε να «φάτε λάχανο» τον πόνο, καταναλώνοντας 5 τροφές που θεωρούνται αντιφλεγμονώδεις.

Οι πόνοι στη μέση σας κάνουν να θέλετε να ουρλιάξετε και η οθόνη του υπολογιστή μετατρέπει την ημικρανία σας σε σφυρί που παραλύει το μισό σας κεφάλι.

0 Όταν η φύση σκαλίζει βράχους

Με τον όρο Tafoni χαρακτηρίζουμε είναι μικρή σπηλιά σε ασβεστολιθικούς βράχους, όπως ο ψαμμίτης, με στρογγυλεμένες εισόδους και ομαλά κοίλα τοιχώματα. Συχνά τα tafoni εμφανίζονται σε ομάδες που μπορεί να καλύπτουν ολόκληρες πλαγιές, ένα βράχο, ή άλλα πετρώματα. Μπορούν να βρεθούν σε όλους τους τύπους κλίματος, αλλά η παρουσία τους είναι πιο έντονη σε περιοχές με παλίρροια και ημι-ξηρές και άνυδρες ερήμους. Perierga.gr - Tafoni, η τέχνη της φύσης! Δεν υπάρχει σαφής επιστημονική εξήγηση για το πώς δημιουργούνται. Παράγοντες που συντελούν στη δημιουργία τους είναι τα κύμματα. ο άνεμος, τα πορώδη και διαπερατά πετρώματα και το αλάτι, αν και για το τελευταίο οι επιστήμονες αμφιταλαντεύονται.

0 Κατα τα άλλα τα blogs παραπληροφορούν…

Ο περισσότερος κόσμος προτιμάει να ενημερώνεται από τα μεγάλα ΜΜΕ και όχι από τα διάφορα blogs ή τα κοινωνικά δίκτυα. Όπως και να το δει κανείς, ένας δημοσιογραφικός οργανισμός στελεχωμένος από επαγγελματίες δημοσιογράφους εκπέμπει κύρος και σοβαρότητα, έτσι δεν είναι;
Ας πούμε, ποιος σοβαρός δημοσιογραφικός οργανισμός θα δημοσίευε χωρίς διασταύρωση μια είδηση που αναφέρεται σε κουραμπιέδες πασπαλισμένους με κοκαΐνη αντί για ζάχαρη άχνη (!) που μοιράστηκαν σε κηδεία (!!) κάνοντας τους ηλικιωμένους παρευρισκόμενους να χορεύουν και να τρέχουν γύρω-γύρω (!!!);

0 Μια ασυνηθιστη εικονα της Γης απο το μακρινο διαστημα και το διαστημοπλοιο Juno

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του πλανήτη μας μαζί με το φυσικό του δορυφόρο τη Σελήνη. Μια φωτογραφία της Γης βέβαια δεν είναι πια σήμερα ένα ασυνήθιστο γεγονός όσο όμορφη και αν είναι εκτός και αν αυτή προέρχεται από μια απόσταση της τάξης των εκατομμυρίων χιλιομέτρων, προσφέροντας πράγματι μια ασυνήθιστη εικόνα. Το διαστημόπλοιο που τράβηξε τη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι το Juno το οποίο κατευθύνεται στο Δία.

«Πρόκειται για ένα εκπληκτικό θέαμα το οποίο δεν βλέπουμε καθόλου συχνά» δήλωσε ο Scott Bolton επικεφαλής της αποστολής Juno για να συνεχίσει «Η θέα αυτή του πλανήτη μας, δείχνει ουσιαστικά πως φαίνεται η Γη από μακριά, επιδεικνύοντας τη θέση που έχουμε στο διάστημα. Βλέπουμε μια ταπεινή μα τόσο όμορφη θέα του εαυτού μας».

0 Το πιο γλυκό ελεφαντάκι στον κόσμο


0 ΧΡΟΝΟΤΑΞIΔΙΩΤΕΣ!!;!! Η ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΕΣ ΧΡΟΝΙΡ!!;!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΕΣ ΧΡΟΝΙΡ!!;!!.

ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ!!;!! Η ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΕΣ ΧΡΟΝΙΡ!!;!!

Το συγκεκριμένο άρθρο είναι ένα άρθρο το οποίο για να το προσεγγίσει κάποιος θέλει λεπτό χειρισμό και κάποιες ιδιαίτερες γνώσεις. Πολλά έχουν ειπωθεί για τους χρονοταξιδιώτες αλλά και πολύ λίγα έως καθόλου για τα λεγόμενα Χρονίρ!! Ας τα πιάσουμε ένα ένα με την σειρά γιατί όπως είπα είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα το οποίο θέλει ιδιαίτερο χειρισμό για το τι θα γράψει ο κάθε ερευνητής!!
Από την αρχαία ιστορία υπάρχουν αναφορές για κάποιους ανθρώπους που εμφανιζόντουσαν στα καλά καθούμενα σε κάποια σημεία επάνω στην γη....

0 Aγριαγκινάρα: «πόλος έλξης» για τη βιοποικιλότητα

«Μαγνήτης» βιοποικιλότητας αποδεικνύεται η καλλιέργεια αγριαγκινάρας στην Ελλάδα, αφού στο χώρο όπου αναπτύσσεται φιλοξενεί ακόμη και πεταλούδες Αφρικής, που αναπαράγονται την άνοιξη πάνω στα φύλλα της.

Αυτό το γεγονός, μάλιστα, τράβηξε την προσοχή της ομάδας του National Geographic, που εντυπωσιάστηκε από το θέαμα, όπως λέει ο επικεφαλής του γνωστού περιοδικού στη χώρα μας Νίκος Μάργαρης.


0 Δολομίτες-ένας μαγευτικός τόπος


Φωτογραφία Dmotti
Το οροπέδιο Sella
Οι Δολομίτες είναι ένα σύμπλεγμα βουνών της βορειοανατολικής Ιταλίας. Εκτείνονται από τον ποταμό Adige στα δυτικά, μέχρι την κοιλάδα Piave  στα ανατολικά. Τα βόρεια και τα νότια σύνορα ορίζονται από τις κοιλάδες Puster και Sugana. 
Ένα Εθνικό Πάρκο και άλλα περιφερειακά πάρκα βρίσκονται στους Δολομίτες-τεράστιες εκτάσεις με δάση, βιότοπους και άγρια ζώα. 
Τον Αύγουστο του 2009 ανακηρύχθηκαν από την ΟΥΝΕΣΚΟ φυσική κληρονομιά.

0 «Αρπακτικό» έπεσε στο Πακιστάν! Εντυπωσιακές εικόνες

Ένα νέο μη επανδρωμένο αερόχημα αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα όταν κατέπεσε στο έδαφος του Πακιστάν, στην περιοχή του Βαλουχιστάν. Οι πηγές ασφαλείας της χώρας αναφέρουν πρόκειται για αμερικανικό ΜΕΑ που εκτελούσε αποστολή παρακολούθησης, ήταν εφοδιασμένο με κάμερα και κατέπεσε λόγω μηχανικής βλάβης.
Πρόκειται για μη επανδρωμένο αερόχημα το οποίο έχει σχήμα αρπακτικού πουλιού, για το οποίο δεν έχει υπάρξει ξανά κάποια παρουσίαση. Είναι γνωστό ότι οι δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων και όσες εμπλέκονται σε αυτές, χρησιμοποιούν διάφορα νέα ΜΕΑ, ορισμένα από τα οποία μπορούν να εκτελούν και επιθέσεις με πυραύλους. Τέτοια προγράμματα σχεδιαζόντουσαν από τη DARPA και το Ερευνητικό Εργαστήριο της Αμερικανικής Αεροπορίας.

2 Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!

Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.
Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας...
τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...