ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

0 Ας μην ξεχνάμε.Σαν σήμερα 10/6/44 η σφαγή στο Δίστομο απο τον Γερμανικό στρατό.

Ας μην ξεχνάμε ούτε εμείς οι Έλληνες ούτε οι Γερμανοί τι έγινε σαν σήμερα το 1944. Η σφαγή στο Δίστομο ήταν μια από τα πολλά δεινά που πέρασε ο Ελληνικός λαός επί της Γερμανικής κατοχής όπου οι νεκροί του Δίστομου έφτασαν τους 228, εκ των οποίων 117 γυναίκες, 111 άντρες, όπου ανάμεσά τους ήταν και 53 παιδιά κάτω των 16 χρόνων....

0 ΓΑΠ: " Νομίζετε ότι αν φύγω την άλλη μέρα θα λυθεί το πρόβλημα;"

ΓΑΠ: " Νομίζεται ότι αν φύγω την άλλη μέρα θα λυθεί το πρόβλημα;"
Δεν το νομίζουμε είμαστε σίγουροι, γι΄αυτό σήκω και φύγε αύριο κι όλας είσαι ανεπιθύμητος.
Και μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου όλο το παραπέτασμα της βουλής, και τους 300. Δεν διαμαρτυρόμαστε στις πλατείες γιατί θέλουμε να φύγει το πασοκ και να έρθει η νέα δημοκρατία, διαμαρτυρόμαστε για να φύγετε όλοι μαζί γιατί δεν σας γουστάρουμε καθόλου...

0 H μεσόκοπη κυρία -που με δυσκολία συγκρατεί ο ειρηνικός ματατζής- ανήκει στο χώρο των λυσσασμένων, των ανεγκέφαλων οπαδών της βίας...

Γράφει στο site του Θερσίτη ο Βασίλης Λαμπρόπουλος (πρώην αρθρογράφος στο Βήμα)
"Γι αυτό θέλω να καλέσω την νέα γενιά και τους δημοκράτες πολίτες, να καταδικάσουν άμεσα και να απομονώσουν όσους επιμένουν με συστηματικό τρόπο να δημιουργούν επεισόδια και να προκαλούν βίαιες αντιδράσεις εις βάρος της αξιοπιστίας των θεσμών και τις αξιοπρέπειας των προσώπων».
(Aπόσπασμα από τις δηλώσεις Παπουτσή για τον αποκλεισμό της βουλής και τη διαφυγή βουλευτών μέσα από τον εθνικό κήπο.)

0 Η βρώμικη βιομηχανία του κρέατος

Το κρέας που τρώτε θα μπορούσε να αποτελείται από κομμάτια κρέατος κολλημένα μεταξύ τους για να σχηματίσουν ένα  "κανονικό" κομμάτι κρέας .

0 Η οικογένεια Monsanto ήταν δουλέμποροι και ιδιοκτήτες δούλων

Ακολουθούν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για την εβραϊκή οικογένεια Monsanto που είναι ιδιοκτήτες της μεγαλύτερης εταιρείας βιοτεχνολογίας, της Monsanto.

Η εβραϊκή οικογένεια Monsanto απο την Λουιζιάνα απαρτίζοταν απο τους Benjamin, Isaac, Manuel, Eleanora, Gracia and Jacob. Έκαναν συχνές αγορές μαύρων για δούλους συμπεριλαμβανομένων 12 το 1785, 13 και 31 αντίστοιχα το 1787 και 80 το 1768.

0 ΩΧΧΧΧΧ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ(1983-2011)..


 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟΥ
 
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ (ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ) ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ..
http://www.eglimatikotita.gr/

0 Και μετά ακούμε δηλώσεις για ασφαλή συστήματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Κάρτας του Πολίτη!

ID-ont: Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; 

- Το γεγονός ότι από 15 χρονών έκλεβε χρήματα με ηλεκτρονικό τρόπο;

- Το γεγονός ότι από 15 χρονών είχε διαλύσει τα πιο ασφαλή συστήματα του κόσμου; (NSA, Interpol, τραπεζικά συστήματα e-banking κ.α.)

- Το γεγονός ότι εάν ο ίδιος δεν είχε κάνει το μοιραίο λάθος, δεν είχαν την δυνατότητα να τον εντοπίσουν;


Και μετά ακούμε βαρύγδουπες δηλώσεις για ασφαλή συστήματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Κάρτας του Πολίτη! Είναι ποτέ δυνατόν να εμπιστευθεί κανείς τα ευαίσθητα προσωπικά του δεδομένα, την προσωπική του ζωή, σε Κρατικές και Ιδιωτικές Βάσεις Δεδομένων - Σουρωτήρια τις οποίες διαλύουν μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου;

0 Σκύλοι vs Ποτιστήρια

Σκύλοι vs Ποτιστήρια (1) Απ’ ότι φαίνεται οι σκύλοι έχουν βρει τον τρόπο να αντιμετωπίζουν την ζέστη, και είναι απολαυστικός τόσο για τους ίδιους, όσο και για εμάς ως θεατές! Δείτε τις απίθανες φωτογραφίες που ακολουθούν…

0 Το μεγάλο μυστήριο με το Ολλανδικό πλοίο Ourang Medan


Τον Ιούνιο του 1947


δύο Αμερικανικά φορτηγά πλοία τα "πόλη της βαλτιμόρης" (City of Baltimore), και "Ασημένιο αστέρι" (Silver Star), καθώς πλέουν στα στενά της Μαλάκα (Malacca),κοντά στην Ινδονησία, πιάνουν ενα σήμα στους ασυρμάτους τους απο ένα ολλανδικό εμπορικό πλοίο που έπλεε στην περιοχή και ονομάζονταν "Ουράνγκ μεντάν" (Ourang Medan). Το τί συνέβη απο εκεί και μετά αποτελεί ένα απο τα μεγαλυτερα μυστήρια της Ναυτιλίας.


Διαβαστε

0 Ρικομέξ: 12 χρόνια και ακόμη να αποζημιωθούν συγγενείς θυμάτων..


http://img.protothema.gr/B7792B00497CF26E195E89B98938F58A.jpg
Εγκλωβισμένοι στα «γρανάζια» της Δικαιοσύνης βρίσκονται μέχρι σήμερα -12 ολόκληρα χρόνια μετά- συγγενείς θυμάτων της «Ρικομέξ», του....
εργοστασίου που κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος, κατά τον ισχυρό σεισμό της 7ης Σεπτεμβρίου του 1999, που είχε πλήξει την Αθήνα.

Το χτύπημα του Εγκέλαδου, μεγέθους 5,9 βαθμών της κλίμακας Ριχτερ, άφησε πίσω του δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.  Η Ρικομέξ, μόνο, έγινε ο τάφος 39 εργαζομένων στο εργοστάσιο. Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων που χάθηκαν στα συντρίμμια είχε ανέλθει στους 139.

0 Η αγοραστική δύναμη του νομίσματος από την αρχαιότητα ως τα νεότερα χρόνια

Πόσο κόστιζε ένα ποδαράκι χοίρου στην αρχαιότητα; Πόσες ήταν οι αποδοχές ενός λεγεωνάριου στην αρχαία Ρώμη; Πόσα έπρεπε να ξοδέψει κανείς στα χρόνια του Βυζαντίου για ένα μεταξωτό ύφασμα; Σε αυτά τα ερωτήματα φιλοδοξεί να δώσει απάντηση η περιοδική έκθεση του Νομισματικού Μουσείου με θέμα «Το κόστος της Διατροφής.

Πόσο κοστίζει τι…από την αρχαιότητα έως σήμερα» που θα πραγματοποιηθεί -με την έγκριση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου- στην Κύπρο από τον Οκτώβριο του 2011 έως τον Φεβρουάριο του 2012.

0 Εναλλακτική διακόσμηση

Νέο αίμα στην αγορά. Οι Γερμανοί σπουδαστές σχεδίου Max Qwertz και Yanik Balzer προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια σειρά επίπλων με έτοιμες λύσεις, κοινώς με καθημερινά αντικείμενα που έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς εντελώς διαφορετικά.

0 Η αγροτική ακαδημία των Ίνκας

Έξω από την πόλη Maras, στην ιερή κοιλάδα των Ίνκας, βρίσκεται μια κατασκευή που προσομειώνει ένα τεράστιο αμφιθέατρο τεσσάρων επιπέδων. Αντίθετα με ότι φαίνεται με την πρώτη ματιά δεν ήταν ένας χώρος θεάματος ή συγκέντρωσης κοινού αλλά ένα είδος αγροτικής ακαδημίας της αυτοκρατορίας των Ίνκας. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι εδώ καλλιεργούνταν διάφορα είδη σπόρων που στη συνέχεια αποστέλλονταν στην περιφέρεια για τη βελτίωση των καλλιεργειών. Perierga.gr - Η αγροτική ακαδημία των Ίνκας

0 Tick Tock - Τι θα έκανες αν είχες μόνο 5 λεπτά ζωής

Ένα πρωτότυπο βραβευμένο φιλμ μικρής διάρκειας που αξίζει να δείτε.


Από τον Len Chi.

0 Ολυμπιακοί αγώνες Λονδίνο 2012. Άλλη μια μασωνική τελετή. Δείτε ένα ωραίο video.!!!

Έχουν ειπωθεί πολλά για τους ολυμπιακούς του Λονδίνου 2012 και πρώτα από όλα για το λογότυπο το οποίο έπειτα από αναγραμματισμό σχηματίζει τη λέξη ZION. Δείτε παρακάτω ένα πολύ ωραίο βίντεο που παρουσιάζει κι άλλα στοιχεία.
Δείτε το βιντεο...

0 Lac Rose: Ροζ λίμνη στη Σενεγάλη

Ροζ λίμνη στη Σενεγάλη (23)
H Lac Rose ή Lake Retba, γνωστή και ως ροζ λίμνη, βρίσκεται στη Σενεγάλη και καλύπτει μια περιοχή λίγο μεγαλύτερη από 2,97 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Αυτή η ροζ λίμνη έχει τεράστια περιεκτικότητα σε αλάτι ανά λίτρο νερού, γεγονός που την κάνει υπερβολικά αλμυρή.

0 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ BEATLES ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ!!!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ BEATLES ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ!!!

0 Ασφαλτος από ανακύκλωση ελαστικών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης


Τους επόμενους μήνες αναμένεται να εφαρμοστεί μια ελληνική μέθοδος που υπόσχεται εξαφανίσει τους σωρούς παλαιών ελαστικών που συσσωρεύονται σε ακατάλληλα σημεία σε όλη τη χώρα, δημιουργώντας παράλληλα καινούργια και πιο «πράσινα» δεδομένα στην οδοποιία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real.gr, το ερευνητικό πρόγραμμα Road Tire, του οποίου ηγούνται επιστήμονες από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αναμένεται να εφαρμοστεί σε δύο βασικές οδικές αρτηρίες της Λαμίας, με τις εργασίες να ξεκινούν το αργότερο μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

0 Στη μεγάλη συγκέντρωση στην Αριστοτέλους ο Μίκης είπε...

Αγαπητοί φίλοι,
Πιθανώς να έχω αλτσχάιμερ -όπως ισχυρίζονται μερικοί- και γι’ αυτό ίσως νοιώθω την ανάγκη να πάρω τη μαγκούρα μου και να πάω εκεί, στη φωλιά του λύκου, που συνεδριάζουν τα νέα μας αφεντικά της τρόικας , για να τους δείξω ποιοι είναι οι αληθινοί Έλληνες…
Αν νομίζουν ότι οι Έλληνες μοιάζουν μ’ αυτούς που φορούν γραβάτα και που οι δικοί μας τους αγκαλιάζουν λέγοντας από μέσα τους «Σφάξε με Αγά μου ν’ αγιάσω», κάνουν λάθος...

0 Ανατριχιαστική Απόκάλυψη : Ο e.coli είναι εργαστηριακός ιός - Μια τρομοκρατική επίθεση από τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Από εργαστηριακές εξετάσεις προκύπτει ότι η ευρωπαϊκή superbug e.coli ήταν βιολογικά τεχνητή ώστε να προκαλέσει τον μαζικό θάνατο των καταναλωτών .
Το παιχνίδι της επίρριψης ευθυνών βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη σε ολόκληρη την ΕΕ, όπου ένα σούπερ ανθεκτικό στέλεχος της e.coli έχει γεμίσει με ασθενείς τα...
νοσοκομεία στη Γερμανία, αλλά σχεδόν κανείς δεν μιλάει για το πώς μπόρεσε το e.coli ξαφνικά να γίνει ανθεκτικό σε οκτώ διαφορετικές τάξεις αντιβιοτικών φαρμάκων και, στη συνέχεια, να εμφανιστεί στα τρόφιμα.
Η συγκεκριμένη παραλλαγή e.coli είναι μέλος της O104 στελέχους και τα O104 στελέχη δεν είναι σχεδόν ποτέ , ανθεκτικό στα αντιβιοτικά. Για να αποκτήσουν αυτή την αντίσταση, πρέπει να εκτίθενται κατ 'επανάληψη σε αντιβιοτικά, προκειμένου να υποστούν την « μετάλλαξη» που τους ωθεί προς την πλήρη ανοσία στα φάρμακα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...