ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

0 Το μεγαλύτερο φράγμα στον κόσμο - Ισχύς όσο 15 πυρηνικοί αντιδραστήρες [βίντεο]

Το μεγαλύτερο φράγμα στον κόσμο-Ισχύς όσο 15 πυρηνικοί αντιδραστήρες [βίντεο]
Σε πλήρη λειτουργία είναι από χθες το φράγμα των τριών φαραγγιών ( Three Gorges Dam) στην Κίνα, με την 32η γεννήτρια του να μπαίνει σε λειτουργία. Η Κινέζικη κυβέρνηση φρόντισε να το γιορτάσει δεόντως.

Σχεδιασμένο για να καταπολεμήσει τις καταστροφικές πλημμύρες κατά την διάρκεια της περιόδου των βροχών, το Three Gorges Dam είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα της σύγχρονης μηχανικής που καταφέρνει να υποδέχεται μέχρι και 70.000 κυβικά μέτρα νερού ανά δευτερόλεπτο, το οποίο στην συνέχεια μετατρέπει σε ηλεκτρική ενέργεια.

0 Salar de Uyuni: Ένας από τους μεγαλύτερους καθρέπτες της Γης

Salar de Uyuni: Ένας από τους μεγαλύτερους καθρέπτες της Γης (10)
Δεν πρόκειται για τρικ στο Photoshop! Το Salar de Uyuni (salar είναι η επιφάνεια με αλάτι – αλυκή στα Ισπανικά) είναι η μεγαλύτερη αλυκή του κόσμου και έχει έκταση 10.582 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Στην πραγματικότητα, πριν από περίπου 30.000-42.000 χρόνια, η περιοχή ήταν μέρος μιας γιγάντιας προϊστορικής λίμνης, της λίμνης Minchin. Όταν η λίμνη αποξηράνθηκε, άφησε πίσω της δύο νέες λίμνες και δύο τεράστιες περιοχές με ερήμους από αλάτι, την Salar de Coipasa και την μεγαλύτερη εκ των δύο Salar de Uyuni.

0 Επιτράπηκε η είσοδος των μυστικών υπηρεσιών στο Skype

34535353535360Η εταιρεία Microsoft, ιδιοκτήτης της υπηρεσίας Skype, επέτρεψε στις μυστικές υπηρεσίες να ακούν τις συνομιλίες και να διαβάζουν την αλληλογραφία των χρηστών.΄
Έτσι, σύμφωνα με την πολιτική εμπιστευτικότητας του Skype,
η υπηρεσία και οι εταίροι της μπορούν να παρουσιάσουν προσωπικά δεδομένα, περιεχόμενο συνομιλιών και

/ είτε τη μεταφορά στοιχείων των χρηστών έπειτα από αίτημα των οργάνων της δικαστικής εξουσίας, είτε του συστήματος των υπηρεσιών δημόσιας τάξης. 

0 ΜΕ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ" ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!

Ξεκάθαρο μήνυμα των εβραιοσιωνιστών σε ολόκληρο τον πλανήτη: "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ", αναγράφεται με τεράστια γράμματα, ενώ οι μασωνικού σχεδίου προβολείς δεσπόζουν!!!

0 Η ολυμπιακή φλόγα έγινε… αναπτήρας!

perierga.gr - Η ολυμπιακή φλόγα έγινε... αναπτήρας!Όσο αδιανόητο κι αν ακούγεται ο Σκωτσέζος μουσικός Καλούμ Μακντόναλντ όχι μόνο το σκέφτηκε αλλά το έπραξε κιόλας, ενώ στη συγκεκριμένη πράξη του, να ανάψει δηλαδή το τσιγάρο του από την ολυμπιακή φλόγα, βρήκε και σύμμαχο. Ο λαμπαδηδρόμος που κρατούσε την ολυμπιακή δάδα έκανε στάση ώστε να δώσει στο θεριακλή μουσικό τον απαραίτητο χρόνο για να προλάβει να ανάψει το τσιγάρο του από τη φλόγα και συνέχισε την πορεία του. Έτσι απλά.



Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε το περιστατικό, που συνέβη στην λαμπαδηδρομία του Εδιμβούργου, στην «Daily Star»: «Ο λαμπαδηδρόμος σταμάτησε για ένα δευτερόλεπτο ώστε να βοηθήσει τον κύριο να ανάψει το τσιγάρο του. Μόνο στη Σκωτία γίνονται αυτά!» Οι Βρετανοί θεατές θεώρησαν αστείο το περιστατικό, αφού προφανώς δεν κρίνουν ότι θίγει τα ολυμπιακά ιδεώδη. Αναμένεται να μάθουμε αν θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για το θλιβερό αυτό περιστατικό.

0 Η πόλη των χρωμάτων

Guanajuato, η πολύχρωμη πόληΤο Guanajuato είναι μια πόλη στο κεντρικό Μεξικό, χτισμένη σε μια πολύ στενή κοιλάδα, η οποία καθιστά τους δρόμους της πόλης πολύ στενούς και γεμάτους στροφές.
Οι περισσότεροι είναι σοκάκια, μέσω των οποίων τα αυτοκίνητα δεν μπορούν να περάσουν ενώ μερικοί περιλαμβάνουν και σακλοπάτια μέχρι τις πλαγιές των παρακείμενων λόφων. Πολλές από τις οδικές αρτηρίες της πόλης είναι πλήρως ή εν μέρει υπόγειες.

Το ιστορικό κέντρο της πόλης είναι γεμάτο με αποικιακού αρχοντικά περιοχής, εκκλησίες και αστικές κατασκευές, φτιαγμένες με ροζ ή πράσινο ψαμμίτη και μικρές πλατείες. Η δημιουργία της πόλης ήταν το αποτέλεσμα της ανακάλυψης κοιτασμάτων αργύρου στα βουνά που την περιβάλλουν. Τα ορυχεία της περιοχής ήταν τόσο πλούσια που η πόλη ήταν μια από τις πλέον σημαντικές κατά την περίοδο της αποικιοκρατίας. Ένα από τα ορυχεία, το La Valenciana, έφτασε στο αποκορύφωμά του να παράγει τα δύο τρίτα της παγκόσμιας παραγωγής αργύρου.

0 Νάρα-το πάρκο των ιερών ελαφιών

Στην πόλη Νάρα της Ιαπωνίας, στους πρόποδες του όρους Wakakusa, βρίσκεται το δημόσιο πάρκο Νάρα. Το πάρκο αυτό έχει οριστεί, από το κράτος, ως "Τοποθεσία φυσικής ομορφιάς". Ο λόγος είναι ότι, στο πάρκο κυκλοφορούν ελεύθερα περισσότερα από 1.200 άγρια ελάφια sika, τα οποία χαρακτηρίζονται "Μνημείο της Φύσης".
Σύμφωνα με την τοπική λαογραφία, τα ελάφια της περιοχής αυτής θεωρούνται ιερά και ότι είναι αγγελιοφόροι των θεών, λόγω της επίσκεψης ενός από τους τέσσερις θεούς, του ιερού Kasuga. Ο θρύλος λέει ότι, εμφανίστηκε πάνω σ' ένα λευκό ελάφι. Μέχρι το 1637, αν κάποιος σκότωνε ένα τέτοιο ελάφι τιμωρούνταν με θανατική ποινή. Σήμερα τα ελάφια θεωρούνται εθνικοί θησαυροί και προστατεύονται από το νόμο. Είναι εκπληκτικά ήρεμα αν και μερικές φορές γίνονται επιθετικά κυρίως αν νομίζουν ότι ο επισκέπτης πρόκειται να τα ταΐσει.

0 Αστυπάλαια: μια... κυκλάδα πεταλούδα στα Δωδεκάνησα

Η Αστυπάλαια είναι η «γέφυρα» που ενώνει τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, ένα νησί με πανέμορφες ακρογιαλιές και γραφικά χωριά, που προσκαλεί τον επισκέπτη σε ένα μαγικό, καλοκαιρινό ταξίδι στο γαλάζιο του Αιγαίου.


Την χαρακτηρίζουν ως… κυκλάδα (για το παραδοσιακό της κυκλαδίτικο «χρώμα») των Δωδεκανήσων και την παρομοιάζουν με πεταλούδα στη μέση του Αιγαίου (για το χαρακτηριστικό της σχήμα). Η Αστυπάλαια είναι η «γέφυρα» που ενώνει τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, συνδυάζοντας στοιχεία και από τα δύο νησιώτικα συμπλέγματα. Έχει έκταση 97 τ.χλμ., ακτογραμμή 110 χλμ. και περίπου 1.200 κατοίκους.

0 Στην Τεχνόπολη τον Αύγουστο οι Active Member

Εορταστική συναυλία για τα 20 χρόνια παρουσίας τους στη μουσική σκηνή

Το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό για τους Active Member, οι οποίοι συμπληρώνουν 20 χρόνια ενεργής μουσικής παρουσίας και το γιορτάζουν με συναυλίες, μεταξύ των οποίων και αυτή στην Τεχνόπολη, την Τετάρτη 29 Αυγούστου.

Πέρασαν 20 χρόνια πέρασαν από τότε που ο Μιχάλης Μυτακίδης έφτιαξε ένα γκρουπ, ονομάζοντάς το με ό,τι πιο κατάλληλο και ουσιώδες: Ενεργό Μέλος.

Δίσκοι, συλλεκτικές εκδόσεις σε βινίλιο, lowbap ντοκιμαντέρ, σάουντρακ ταινιών και ντοκιμαντέρ (Catastroika, Oligarchy, Hitman: Εξομολόγηση ενός Οικονομικού δολοφόνου κ.ά.), θεατρικά έργα (βλ. Φεστιβάλ Αθηνών κ.α.), βιβλία, ραδιόφωνο αλλά και webradio, fanzines, περιοδικά, εκατοντάδες συναυλίες και παράξενα project, συζητήσεις, lowbap φεστιβάλ και η λίστα δεν σταματάει εδώ.

0 Ψάξε να βρεις το παλιό σου Risk (ή αγόρασε καινούριο)

Το Ιρκούτσκ, η Καμτσάτκα και οι Ανατολικές Πολιτείες Αμερικής μπορούν να σε ξενυχτήσουν αυτό το καλοκαίρι. Φθηνά και υπέροχα.

Sh
 Μπορείς και να το πεις παιδικό απωθημένο. Βλέπεις αν και στο σπίτι μου είχα Stratego, Hotel, Taboo, Cluedo και Monopoly, το Risk το είχε ο φίλος μου ο Άγγελος. Και η συχνότατη απορία μου ήταν “πότε θα μαζευτούμε σπίτι του να παίξουμε”. Γιατί ένα κανόνισμα το ήθελε. Και μια δέσμευση ότι για τις επόμενες 4-5 ώρες δεν θα πρέπει κανένας να σηκωθεί να πάει φροντιστήριο, μπάλα, σπίτι του κλπ.

Τα φροντιστήρια τελείωσαν. Είμαι αισίως 28 και ομολογώ ότι το Risk ήταν μια ανάμνηση. Μακρινή κιόλας μιας και είχαν περάσει περίπου 10 χρόνια από την τελευταία φορά που είχα δει τον παγκόσμιο χάρτη πάνω σε τραπέζι. Μέχρι το βράδυ της 2ας Ιουνίου. Ολόκληρο το βράδυ της 2ας Ιουνίου.
Το παιχνίδι στήθηκε στο σπίτι της Ελιάνας Χρυσικοπούλου (ναι, αυτή που έγραψε τι να φορέσουμε στους καλοκαιρινούς γάμους). Παίκτες, τρεις. Το σπίτι αυτό βλέπεις είναι γνωστή γιάφκα του Risk και όφειλα να το επισκεφτώ. Μια θηριώδης πίτσα, ένα τσουρέκι σοκολάτα-μπισκότο και μερικά λίτρα Coca Cola συνόδευαν αυτό τον μικρό θίασο που στήθηκε σε ένα τραπέζι στην αυλή. Και όλα κυλούσαν ομαλά. Μέχρι που ξεκίνησε το παιχνίδι.

0 Αφιερωμένο σε όσους έκραξαν τα blogs για διαρροή ψευδών ειδήσεων. Τελικά γράφτηκε το μήνυμα στο λογαριασμό της Κέλερ στο twitter..

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITE ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΑ BLOGS, ΓΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ
Ορίστε η απάντηση στα όσα μας κατηγόρησαν σήμερα αναγνώστες και διάφοροι "σοβαροί" αθλητικογράφοι και δημοσιογράφοι, που....


προσπάθησαν μάταια όπως αποδεικνύεται να χτυπήσουν τα blogs κατηγορώντας τα για μυθοπλασίες.. Το μήνυμα αναγράφηκε αλλα σύμφωνα με το ρεπορτάζ όχι απο την ίδια, αλλα απο αγνώστους που υπέκλεψαν τους κωδικούς της.. Τωρα κατα πόσο αληθευει αυτό, κανείς δεν γνωρίζει..

0 Ανεξήγητη Αρχαία τεχνολογία και πιθανότατη εξωγήινη παρέμβαση (Ντοκιμαντέρ)

Ollantaytambo
Ένα ντοκιμαντέρ που θα σας βάλει σε βαθιές σκέψεις για τους άγνωστους και μυστήριους τρόπους που είχαν οι προηγούμενοι πολιτισμοί (πολλών χιλιάδων ετών πριν από εμάς) να κατασκευάζουν κτίσματα τα οποία ο σύγχρονος άνθρωπος δεν θα μπορούσε να κατασκευάσει ούτε καν με την σημερινή τεχνολογία! 

Στο Ollantaytambo, πέτρες 50 τόνων μεταφέρθηκαν σε τεράστιες αποστάσεις μέσα στα βουνά, οι οποίες δεχθήκαν ειδική επεξεργασία χρησιμοποιώντας ανώτατη άγνωστη τεχνολογία ώστε να αποτελέσουν τα δομικά υλικά πολύ μεγαλύτερων κατασκευών!

Στην Ινδία, στην Vijayanagara, χιλιάδων ετών κτίσμα είναι δημιουργημένο σύμφωνα με μαθηματικούς και κβαντικούς -Συμπαντικούς- τύπους.

Και άλλα πολλά...

Συνέβαλαν οι αρχαίοι εξωγήινοι στη διαμόρφωση της ιστορίας μας; Και αν ναι, θα μπορούσαμε να βρούμε τις αποδείξεις με την εξέταση των κατασκευαστικών μεθόδων των αρχαίων μηχανικών του πλανήτη μας;
 
Δείτε το ντοκιμαντέρ και σκεφτείτε το...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...