ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

0 Με λένε Ελλάδα...!


0 Για όσους δεν έχουν δει αυτό βίντεο.... ακόμα!



0 Οι μαστουρωμένοι με τις κουκούλες...

Ας πετάξουμε έξω από κάθε διαδήλωση μας τα φλωράκια με τις κουκούλες από οπού κι αν προέρχονται.

Είναι αυτοί που επισκίασαν την χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση των Ελλήνων με τις αθλιότητες τους, κάψανε όλη την πόλη και τα έξοδα που θα γίνουν για να ανασυγκροτηθεί και πάλι θα τα πληρώσει ο Έλληνας, που δεν έχει πληρώσει και λίγα μέχρι στιγμής.

Αυτοί οι καραγκιόζηδες που μόνο Έλληνες δεν είναι, επιβάλλεται να παταχθούν από εμάς τους ίδιους που έχουμε ψυχή και ιδεολογία. Άνθρωποι ναρκωμένοι που έδειξαν στον κόσμο φλόγες και καπνούς στην Αθήνα και όχι τους 500.000 Έλληνες που βρέθηκαν στην πλατεία για να διαδηλώσουν έχοντας υπόψη τους την τρέχουσα κατάσταση.

0 Πολίτης στη Βουλή έβαλε τις φωνές στον Παπαδήμο

0 Τρομοκρατήστε τους εκβιαστές, σαρώστε τους τρομοκράτες!


Τρομοκρατήστε τους εκβιαστές, σαρώστε τους τρομοκράτες! Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος
Δεν θα υπάρχουν μισθοί και συντάξεις. Δεν θα υπάρχουν τρόφιμα. Τα ράφια θα είναι άδεια. Θα μπει δελτίο στο ψωμί. Δεν θα υπάρχουν φάρμακα. Δεν θα υπάρχει πετρέλαιο.

Ισως να μην ξαναβγεί και ο Ηλιος…
*
Ζούμε τον πιο χυδαίο εκβιασμό στη νεότερη Ιστορία της Ελλάδας.
Βιώνουμε την πιο αδίστακτη τρομοκρατία από την εποχή του «σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω».
Οι Παπαδήμος, Σαμαράς, Παπανδρέου, Βενιζέλος, οι Καρατζαφυρερ-αρουραίοι,
όλοι όσοι μας είπαν πριν από δυο χρόνια «Μνημόνιο ή χρεοκοπία» και μας έφεραν την πτώχευση, τη χρεοκοπία και τη λαϊκή συμφορά,
όλοι όσοι μας είπαν εκείνο το «Μεσοπρόθεσμο ή τανκς» και μας έφεραν τον δοτό τραπεζίτη – πρωθυπουργό,
τώρα δίνουν τα ρέστα τους:

0 Διαδηλωτής μάχιμος και ας είναι σε αναπηρικό καροτσάκι.​..ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ...

Η φωτογραφία του "Ανάπηρου" διαδηλωτή είναι αφιερωμένη σε αυτούς που δεν αντιδρούν στην σημερινή κατάσταση της Ελλάδας

0 5 καθηγητές του Συνταγματικού Δικαίου δηλώνουν: “Εκτροπή από την Συνταγματική, Ευρωπαϊκή και Διεθνή νομιμότητα”


 
Με κείμενο – ανακοίνωση το οποίο απευθύνεται τόσο προς τους βουλευτές όσο και προς τους πολίτες αυτής της χώρας, πέντε πανεπιστημιακοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την πορεία της χώρας εκτός νομιμότητας ή για την νομιμοποίηση της παρανομίας εντός της Ελλάδας
Των καθηγητών Συνταγματικού Δικαίου
Ανδρέα Δημητρόπουλου, Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών
Γιώργου Κασιμάτη, Ομότιμου Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών
Γιώργου Κατρούγκαλου, Καθηγητή Πανεπιστημίου Θράκης
Ηλία Νικολόπουλου, Καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου
Κώστα Χρυσόγονου, Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Αισθανόμαστε την υποχρέωση να επισημάνουμε προς τη Βουλή και τον ελληνικό λαό ότι το κείμενο, το οποίο καλείται σήμερα να ψηφίσει η λαϊκή αντιπροσωπεία, παραβιάζει κατάφωρα θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος και του ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου για τους λόγους που ακολουθούν:

0 Ουπς! Μπερδεύτηκα...


0 To δάκρυ του Έλληνα συνταξιούχ​ου...

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του Twitter αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο το πώς αισθάνεται το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

Κρατώντας το μήνυμα διαμαρτυρίας, ο Έλληνας συνταξιούχος, εξοργισμένος με τα μέτρα και το νέο μνημόνιο, φωνάζει: ''Αίσχος''!

''Μπορείτε να μας συλλάβετε'', δεν υπάρχουν άλλα χρήματα...

Και κάτω από την κραυγή διαμαρτυρίας, ο άνθρωπος που κρατά σφιχτά το μήνυμα του σωματείου συνταξιούχων ''Συσπείρωση'' (αυτό άλλωστε που χρειάζεται η Ελλάδα αυτές τις κρίσιμες στιγμές), λυγίζει, δακρύζει...

Mια συγκλονιστική εικόνα από τη Θεσσαλονίκη, που ανέβασε ο χρήστης @teacherdude, ενός ανθρώπου, ενός Έλληνα, που δεν αντέχει άλλα χαράτσια, περικοπές και διαπραγματεύσεις...

0 Χάρις στα φυτά δεν θα βρούμε άλλον πλανήτη σαν τη Γη γιατί αυτά δημιούργησαν τους παγετώνες


plants-created-earth-landscapel
Ποταμός Noosa: Εκατομμύρια χρόνια πριν τα φυτά δημιούργησαν πηλό και ποτάμια που τελικά οδήγησαν στα δάση

Οι αστρονόμοι δεν σταματούν να εντοπίζουν δυνητικά «κατοικίσιμους» πλανήτες σε άλλα ηλιακά συστήματα – μόλις την περασμένη εβδομάδα, για παράδειγμα, ανακαλύφθηκε ένα παρόμοιο ουράνιο σώμα στον αστέρα GJ 667C, το οποίο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να διατηρεί νερό σε υγρή μορφή και, κατά συνέπεια, να φιλοξενεί ζωή.


Ωστόσο, είναι εξαιρετικό απίθανο το ανάγλυφο ενός τέτοιου εξωπλανήτη να μοιάζει με αυτό της Γης, και ο λόγος είναι η γήινη χλωρίδα. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν δύο άρθρα που περιλαμβάνει μια πρόσφατη ειδική έκδοση του περιοδικού Nature Geoscience, μέσα από τα οποία επιστήμονες φέρνουν στο φως στοιχεία για το γεγονός ότι η βλάστηση ήταν ο κυρίαρχος παράγοντας που καθόρισε τη μορφή του γήινου τοπίου.

0 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣ​Η ΣΗΜΕΡΑ 5ΜΜ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟ​ΥΣ

Όλοι στην συγκέντρωση την Δευτέρα 13/02 στις 17:00 στην Πλατεία Αριστοτέλους
Κάτω τα Μνημόνια και η πολιτική κυβέρνησης ΕΕ ΔΝΤ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!



ΟΥΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ! ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΛΑΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙΣ!

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ

0 Μουσικό ταξίδι στον χρόνο με όχημα την λύρα του Ερμή. Έρευνα του ΤΕΙ Κρήτης.


 Ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο με την αρχαιοελληνική λύρα χέλυ πραγματοποίησαν ερευνητές του Τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής του ΤΕΙ Κρήτης. Οι ερευνητές «βούτηξαν» στα βαθιά, προχωρώντας στην κατασκευή της συγκεκριμένης λύρας από το μηδέν και μελετώντας, στη συνέχεια, τις ακουστικές της ιδιότητες με τη βοήθεια σύγχρονων μεθόδων...

0 Δέκα λόγοι για να τρώμε τα αυγά

Δέκα λόγοι για να τρώμε τα αυγά : -Τα αυγά είναι ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα τρόφιμα από μόνα τους ή ως συστατικό.-Τα αυγά έχουν μια υψηλή θρεπτική πυκνότητα επειδή, αναλογικά προς τις
-Τα αυγά είναι ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα τρόφιμα από μόνα τους ή ως συστατικό.
-Τα αυγά έχουν μια υψηλή θρεπτική πυκνότητα επειδή, αναλογικά προς τις θερμίδες τους, παρέχουν 12% της καθημερινής ανάγκης ενός οργανισμού σε πρωτεΐνη, μαζί με μια ευρεία ποικιλία άλλων θρεπτικών ουσιών όπως η βιταμίνη Α, B6, B12, ο σίδηρος, ο φώσφορος και ο ψευδάργυρος. Με ακριβώς 75 θερμίδες, ένα αυγό, παρέχει πολλή διατροφή για σχετικά λίγες θερμίδες.

-Η ποιότητα της πρωτεΐνης των αυγών είναι τόσο υψηλή που οι επιστήμονες χρησιμοποιούν συχνά τα αυγά ως μέτρο σύγκρισης της ποιότητας της πρωτεΐνης άλλων τροφών.

0 Απίστευτες φωτογραφίες από τον φονικό χιονιά που σαρώνει την Ευρώπη

Χιόνια στην Ευρώπη (1)


Η τρομερή κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες μέρες την Ευρώπη έχει στοιχίσει τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους. Πέρα από τα προβλήματα και τις τραγικές συνέπειες του χιονιά, η φύση έχει δημιουργήσει εικόνες που προκαλούν θαυμασμό, αλλά και δέος…

0 Τα πλαστικά στις θάλασσες σκοτώνουν τις φάλαινες

Η θαλάσσια ρύπανση από πλαστικά που καταλήγουν στα στομάχια των φαλαινών τείνει να καταστεί βασικό παράγοντας αφανισμού των τεράστιων κητών, εκτός από την αλιεία.

Κάθε χρόνο οι άνθρωποι καταναλώνουν 70 εκατομμύρια τόνους αλιευμάτων. Παρότι πρόκειται για ένα τεράστιο νούμερο, που υποδηλώνει αναλόγου μεγέθους αφανισμό της θαλάσσιας ζωής και καταστροφή των οικοσυστημάτων, δεν μπορεί να συγκριθεί με τους 100 εκατομμύρια τόνους που καταναλώνουν οι φάλαινες.

Ο μεγαλύτερος όγκος της διατροφής των φαλαινών αποτελείται από καλαμάρια και μικρά ψάρια, αλλά ένα επικίνδυνο υλικό εισέρχεται στο πεπτικό σύστημα των εντυπωσιακών κητών: τα πλαστικά σκουπίδια.

0 Νέα τάξη φαρμάκων - Ντοκιμαντέρ

Το ακόλουθο ντοκιμαντέρ έρχεται να ρίξει φως στο πέπλο του μυστηρίου που καλύπτει την φαρμακευτική βιομηχανία και τα παράγωγα της, τα φάρμακα.

Πόσο στα αλήθεια θέλουν οι φαρμακευτικές βιομηχανίες το καλό των ανθρώπων; Γιατί τα φάρμακα είναι προϊόντα που κοστίζουν πάντα τόσο πολύ, ενώ πολλά από τα συστατικά τους είναι φθηνά και διαδεδομένα; Τι συμφέροντα υπάρχουν από το εμπόριο των φαρμάκων και τις φαρμακευτικές εταιρίες που τα πωλούν και τα προωθούν; Και το κυριότερο: είναι τα περισσότερα φάρμακα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να θεραπεύουν τελικά;

0 Οι «άγνωστες» χώρες του πλανήτη

Εσείς τις γνωρίζατε;


Πού βρίσκεται το Μπουτάν; Γνωρίζετε ότι υπάρχει χώρα με το όνομα Μπελίζε; Αυτές οι Κομόρες πού στο καλό βρίσκονται; Πολλοί αγνοούν όχι μόνο την ακριβή τοποθεσία, αλλά και την ύπαρξη κάποιων χωρών.

Η αλήθεια είναι ότι κάποιες χώρες τις συναντάμε μόνο στην ... παρέλαση των Ολυμπιακών Αγώνων, ή – ό μη γένοιτο – σε περίπτωση φυσικής καταστροφής!

Δείτε, λοιπόν ποιες είναι και πού βρίσκονται, οι «άγνωστες χώρες» του πλανήτη.

0 Μια συλλογή με τα πιο απίθανα μαξιλάρια!

Μια συλλογή με τα πιο απίθανα μαξιλάρια! (1)
Μια εντυπωσιακή συλλογή μαξιλαριών που είναι εμπνευσμένα από φαγητά!

0 Όταν το ΠΑΟ-Ξάνθη είναι πιο σημαντικό απο το ξεπούλημα της χώρας

"Η φωτογραφία είναι πριν λίγο, από το εντευκτήριο της Βουλής.
Την ώρα που κάποιοι ξεπουλούν τα ιερά και τα όσια της Πατρίδας, οι "Εθνοπατέρες" μας βλέπουν το ματς ΠΑΟ-Ξάνθη...
Δεν έχω άλλα σχόλια.
Στέρεψα..."  το βρήκα στο facebook από τον χρήστη Βασίλη Βλάχο...Σας το παραθέτω. Τα συμπεράσματα δικά σας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...