ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

0 ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Για πρώτη φορά η Αστυνομία (NWO) χρησιμοποίησε λέιζερ κατά διαδηλωτών -Βίντεο


Είναι μια φωτογραφία ντοκουμέντο που δείχνει άνδρα των δυνάμεων της Αστυνομίας να κάνει χρήση λέιζερ εναντίον των διαδηλωτών στο Σύνταγμα χθες κατά τη διάρκεια των ταραχών.
Το στιγμιότυπο είναι από την zougla που είχε χθες ζωντανή σύνδεση με το Σύνταγμα.
Οι δύο διμοιρίες εφορμούν από το στενό του Υπουργείου Οικονομικών για να περιορίσουν τα επεισόδια στη πλατεία Συντάγματος.

1 Άρθρο του Μίκη Θεοδωράκη προς τη διεθνή Κοινή Γνωμή – ΔΙΑΔΩΣΤΕ


Άρθρο του Μίκη Θεοδωράκη ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ με τίτλο «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Υπάρχει μια διεθνής συνωμοσία με στόχο την ολοκλήρωση της καταστροφής της χώρας μου. Ξεκίνησαν από το 1975 με στόχο τον... νεοελληνικό πολιτισμό, συνέχισαν με την διαστροφή της νεότερης...
ιστορίας μας και της εθνικής μας ταυτότητας και τώρα προσπαθούν να μας εξαφανίσουν και βιολογικά με την ανεργία, την πείνα και την εξαθλίωση. Εάν ο ελληνικός λαός δεν ξεσηκωθεί σύσσωμος για να τους εμποδίσει, ο κίνδυνος για την εξαφάνιση της Ελλάδας είναι υπαρκτός. Εγώ την τοποθετώ μέσα στα δέκα επόμενα χρόνια. Από μας θα μείνει μόνο η μνήμη του πολιτισμού μας και των αγώνων μας για την ελευθερία.

0 Απέτρεψαν οι Anonymous αυτοκτονία νεαρού Έλληνα;


Απέτρεψαν οι Anonymous αυτοκτονία νεαρού Έλληνα;

Την αυτοκτονία ενός 21χρονου Έλληνα απέτρεψαν οι Anonymous, οι οποίοι αμέσως μόλις ο νεαρός δημοσίευσε στο μπλογκ του, την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει, επικοινώνησαν μαζί του και προσπάθησαν να τον αποτρέψουν από το να προβεί στην πράξη αυτή απελπισίας.
Ο νεαρός μπλόγκερ γράφοντας ένα μήνυμα στο ιστολόγιό του, εξέφρασε την αγανάκτισή του για την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της Ελλάδας, καταλήγοντας πως δεν του αρέσει η καθημερινότητά αυτή, και γι’αυτό σκέφτεται να αυτοκτονήσει.
«Είμαι ένα αγόρι 21 ετών από την Ελλάδα, και κουράστηκα να παρακολουθώ συμπολίτες μου να υποφέρουν, εμπόρους και καταστηματάρχες να πουλούν στο 1/100 της πραγματικής τιμής τα προϊόντα τους, αλλά και τους κρατικούς φόρους ολοένα να αυξάνονται. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι πρόκειται να αλλάξει κάτι αν και θα το ευχόμουν. Δεν μου αρέσει αυτή η καθημερινότητα και για αυτό το λόγω σκέφτομαι όλο και περισσότερο να αυτοκτονήσω…» έγραψε στο μήνυμά του ο 21χρονος.

0 Έχει το παιδί σας πυρετό; Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε.



Επιμέλεια: Αλέξανδρος Γιατζίδης, M.D., medlabnews.gr
Ο πυρετός από μόνος του δεν είναι επικίνδυνος, επικίνδυνη όμως μπορεί να είναι η αιτία για την οποία το παιδί έχει πυρετό και η θερμοκρασία του παιδιού σας θα επανέλθει στο φυσιολογικό όταν η λοίμωξη περάσει.

Βρέφη ηλικίας κάτω των τριών μηνών διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο όταν έχουν πυρετό και πρέπει να ελέγχονται από παιδίατρο...

0 Το επίγειο… «Πάρκο του Παραδείσου»!


perierga.gr - Το επίγειο... "Πάρκο του Παραδείσου"!Το Paronella Park χτίστηκε το 1930 από τον José Paronella, έναν Ισπανό μετανάστη, στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας. Εμπνευσμένος από τα ισπανικά κάστρα, θέλησε να δημιουργήσει έναν επίγειο παράδεισο, προσφέροντας ψυχαγωγία στον κόσμο. Και το όνειρό του έγινε πραγματικότητα, δημιουργώντας ένα… πάρκο των ονείρων!


Σε μια έκταση πέντε εκταρίων δημιούργησε τον «παράδεισό» του, έναν χώρο όπου κατακλύζεται από καταπράσινα φυτά, ενώ ένας εντυπωσιακός καταρράκτης που δεσπόζει στο κέντρο του έχει αξιοποιηθεί υδροηλεκτρικά. Επιπλέον, 7.500 τροπικά φυτά «αγκαλιάζουν» το πάρκο, ενώ το «τούνελ της αγάπης» αλλά και μυστικά περάσματα, φυσικές γέφυρες και μικρά σιντριβάνια συμπληρώνουν τη μαγευτική εικόνα.

2 Δράση των ξένων υπηρεσιών - 1 στους 3 συλληφθέντες κουκουλοφόρους, ξένος!


 Ένας στους τρεις συλληφθέντες κουκουλοφόρους στα χθεσινά επεισόδια είναι ξένος! Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. από τους 79 συνολικά συλληφθέντες οι 53 είναι Έλληνες και οι 26 αλλοδαποί! Η τεράστια αναλογία οδηγσεί στο συμπέρασμα ότι από τους 2.000 κουκουλοφόρους, περίπου οι μισοί (γιατί υπήρχαν μεγάλες ομάδες "αμιγώς" Ελλήνων στην περιοχή της
Σταδίου, όπου έγιναν οι περισσότερες συλλήψεις) ήταν ξένοι!


Εδώ λοιπόν αναδεικνύεται για δεύτερη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2008, ο ρόλος των αλλοδαπών ταραξιών οι οποίοι έχουν μεταβληθεί στο "μακρύ χέρι" των πάσης φύσεως ξένων μυστικών υπηρεσιών στο κέντρο της Αθήνα. Κάτι που είχε τονίσει και τότε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βύρωνας Πολύδωρας, αλλά και χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

0 ΕΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΓΚΙΖΑΣ!


1 Τα πιο εντυπωσιακά φυσικά φαινόμενα


Τα πιο εντυπωσιακά φυσικά φαινόμενα (7)
Ορισμένα φυσικά φαινόμενα μπορούν να γίνουν πιο εντυπωσιακά ακόμη και από ταινίες με ψηφιακά εφέ τελευταίας τεχνολογίας.
Η φύση άλλωστε, έχει το δικό της τρόπο της να μαγεύει τους ανθρώπους και τα φαινόμενα που ακολουθούν το αποδεικνύουν περίτρανα.

0 Υποβρύχιοι σκύλοι


Ο φωτογράφος Seth Casteel, απαθανάτισε διάφορους σκύλους κάτω από το νερό, ενώ προσπαθούσαν να πιάσουν ένα μπαλάκι. Η υπερπροσπάθεια τους να πιάσουν το μπαλάκι, ο φωτογραφικός φακός του Seth, αλλά και το νερό μετέτρεψαν τους σκύλους σε άγρια θηρία.
Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες…

0 Φτιάξτε καλλυντικά από φρούτα

Περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας με φυσικά συστατικά
 
Ανάμεσα στα φρούτα που καταναλώνουμε συχνά, υπάρχουν αρκετά που παρουσιάζουν κοσμητολογικό ενδιαφέρον.

Μπορείτε με αυτά να παρασκευάσετε μάσκες, γαλακτώματα και λοσιόν και να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας με φυσικά συστατικά.


0 Τα κορίτσια λυκάνθρωποι

Πάσχουν από ένα από τα σπανιότερα σύνδρομα στον κόσμο που απαντάται μόλις σε έναν στο ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους. Ωστόσο η οικογένεια αυτή έχει τρία μέλη με το λεγόμενο σύνδρομο του λυκάνθρωπου, λόγω του οποίου είναι καλυμμένα από την κορφή ως τα νύχτα με τρίχες.

Η 23χρονη Σαβίτα, η 18χρονη Μονίσα και η 16χρονη Σαβίτρι που ζουν στην Ινδία κληρονόμησαν τη διαταραχή hypertrichosis universalis από τον πατέρα τους.

0 Σκύλος έσωσε και φρόντιζε νεογέννητο εγκαταλελειμμένο μωρό!

Μία σκυλίτσα, η Τσίνα, είναι ο καινούργιος εθνικός ήρωας της Αργεντινής!

Μία 14χρονη γέννησε πρόωρα το μωρό της και επειδή πανικοβλήθηκε όπως είπε το εγκατέλειψε σε ένα χώρο περιβαλλόμενο από ξύλινα κιβώτια και σκουπίδια.

Η Τσίνα λοιπόν βρήκε το μωράκι και το κουβάλησε 50 μέτρα από εκεί που ήταν για να το πάει στην φωλιά της μαζί με τα κουτάβια της κρατώντας το ζεστό και προστατευμένο.

Ο ιδιοκτήτης της Τσίνα άκουσε το κλάμα του μωρού και ειδοποίησε την αστυνομία.

0 Στο 94% το ποσοστό αυτάρκειας της Ελλάδας σε βασικά αγροτικά διατροφικά προϊόντα

«Δεν θα πεινάσουμε ακόμη και αν πάμε στη δραχμή»... 

Με τη χαρακτηριστική -και μάλλον υπερβολική- φράση «ακόμα και αν πάμε στη δραχμή οι Έλληνες δε θα πεινάσουμε», ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, Τζανέτος Καραμίχας, αντέκρουσε τις φήμες που κυκλοφορούν ότι οι αγρότες στη χώρας μας είναι «άχρηστοι» και δεν παράγουν, τονίζοντας μάλιστα, ότι «είναι τρομοκρατία να κυκλοφορούν άσχετοι τέτοιες φήμες, αλλά και αδικία για τους ανθρώπους που κοπιάζουν στα χωράφια».

Ο αγροτικός κλάδος, όπως εξήγησε, είναι ιδιαίτερα δυναμικός και μπορεί να τρέξει ακόμα πιο γοργά εάν υιοθετηθεί και εφαρμοστεί μια σωστή αγροτική πολιτική, που θα κοιτάει μπροστά και δεν θα γυρνάει συνέχεια σε λάθη του παρελθόντος.

0 Μάρκος Βαμβακάρης

Ο Μάρκος Βαμβακάρης (10 Μαΐου 1905, Άνω Χώρα Σύρου - 8 Φεβρουαρίου 1972 Αθήνα) υπήρξε σημαίνων και δημοφιλής δημιουργός ρεμπέτικων τραγουδιών.

Ο Μάρκος προέρχονταν από φτωχή και πολυμελή οικογένεια. Γονείς του ήταν ο Δομένικος Βαμβακάρης και η Ελπίδα Προβελλεγίου. Είχε άλλα πέντε αδέλφια: Τον Λέανδρο, τον Φραγκίσκο, τον Αργύρη Βαμβακάρη, τη Ρόζα και τη Γκράτσια. Το 1912, η επιστράτευση του πατέρα του τον αναγκάζει
να εγκαταλείψει το σχολείο πριν τελειώσει την τετάρτη τάξη και να δουλέψει στο κλωστήριο μαζί με τη μητέρα του. Στη συνέχεια έκανε πολλές δουλειές, όπως παραγιός σε μπακάλικα, σε χασάπικα, εφημεριδοπώλης και λούστρος, ώσπου ένα άτυχο περιστατικό το 1917 τον αναγκάζει να μπει λαθρεπιβάτης σε ένα βαπόρι και να το σκάσει από τη Σύρο για τον Πειραιά. Εκεί ξεκίνησε να δουλεύει ως γαιανθρακεργάτης και εννέα μήνες μετά εγκαθίσταται όλη η

2 Γιατί οι Απαράδεκτοι ήταν κάτι που δεν θα συμβεί ποτέ ξανά στην ελληνική τηλεόραση

Είκοσι χρόνια μετά οι Απαράδεκτοι παραμένουν ό,τι καλύτερο και πιο αυθεντικό έχει γεννήσει η ελληνική ιδιωτική τηλεόραση. Και αυτή είναι η εξήγηση…

Τους βλέπεις και τους ξαναβλέπεις. Ακούς το It’s wonderful life και αμέσως σκέφτεσαι εκείνη την πολυκατοικία στο Λυκαβηττό, που στην πραγματικότητα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Συνεσίου Κυρήνης και Κοσμά Μελωδού, αλλά η οδός Αδάμαντος 4 ήταν βγαλμένη από το μυαλό της Δήμητρας Παπαδοπούλου – ναι, όχι μόνο η οδός, όλη αυτή η ιστορία ήταν δική της .

0 Η φωτογραφία της ημέρας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...